Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az miért van, hogy még itt, a...

Az miért van, hogy még itt, a Könyves kategóriában sem értik sokan a kérdést? Pedig ide olvasó emberek járnak, nem?

Figyelt kérdés

Például valaki feltesz egy kérdést, hogy hasonló könyvet szeretne olvasni, mint a Szent Johanna Gimi, erre mi az első válasz? "Olvasd el a Szent Johanna Gimit!"

Ezek a válaszolók nem értik a kérdést? Ennyire rosszak szövegértésből, vagy miért van ez?

2013. jan. 10. 09:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
mert a Szent Johanna Gimi egy szar
2013. jan. 10. 09:45
 2/14 anonim válasza:
100%

Mert ezt az oldalt javarészt közel sem a magaskultúra látogatja. Betévednek ide a szerelem, szex meg az ezotéria rovatból, aztán próbálnak okoskodni, gondolják, azzal menőbbek lesznek.

Igen, ennyire a béka s*gge alatt van a szövegértés.

2013. jan. 10. 09:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Első, te sem vagy toppon szövegértésből!
2013. jan. 10. 09:55
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
dehogynem.értettem én a kérdést.írtam hogy a Szent Johanna Gimi egy szar.ezért nem tudnak az okos emberek ahhoz hasonlót ajánlani mert nem olvasnak szutykot.ennyi.
2013. jan. 10. 10:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Azért nem, mert el sem olvassák a kérdést végig.

2. Attól, hogy valaki elolvasta a SZJG eddig megjelent részeit, még nem lesz sem művelt, sem olvasott főleg, mivel a legtöbbjük ezen kívül semmi más könyvet nem vett a kezébe.

2013. jan. 10. 12:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyesek tényleg szimplán hülyék, néhányan csak visszavágnak a maguk módján. Ennek több oka is lehet. Talán utálják a könyvet, talán holt elegük van már a századszorra feldobott, vagy épp felesleges és idióta, tartalmatlan és értelmetlen SZJG-s kérdésekből, amiknek a zömétől meg lehetne kímélni a jónépet, ha a potenciális kérdésfeltevők felismernék a keresőt.

Szerintem.

2013. jan. 10. 13:14
 7/14 A kérdező kommentje:

Én sem olvastam, de kapásból beütöm a keresőbe, hogy tiniregény, és az első három találatot már írom is.

De ez csak példa volt. Ha azt írtam volna, hogy mondjuk hasonló könyv, mint Jack Londontól A vadon szava, ugyanez a típusú ember a vadon szavát ajánlotta volna.

2013. jan. 10. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezen az oldalon csak elvétve található szépirodalmi könyvekre irányuló kérdés, tehát jogosan feltételezhető, hogy a Szent Johanna Gimi rajongó táborában valóban hiányos a szövegértés.
2013. jan. 10. 14:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt még jobb, amikor azt kérdezik, hogy "ilyen meg olyan könyvet tudnátok ajánlani?", alatta: "ne a Szent Johanna Gimit", mire az első válasz: "zent Johanna Gimi"....
2013. jan. 10. 14:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, ilyennel is sokszor találkoztam már, és ott sem viccből írva a válaszoló, hanem teljes meggyőződésből.
2013. jan. 10. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!