Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a részletről?

Figyelt kérdés

- Majd kialakul? – most már nagyon dühös voltam. Nem rá, hanem az egész helyzetre. – Nem én akartam ezt így! Elrontani mindent...

- De Lana... – Milo zavarodottnak tűnt – Persze hogy nem! De erről nem mi tehetünk. Figyelsz rám? Megoldódik, oké?

- Megoldódik – visszhangoztam – Persze, majd hozod Lucast és minden rendbehoztok... – Az utolsó mondatot igyekeztem kellően dühösen és komolyan mondani, de végül nem bírtam megállni, és elmosolyodtam. Milo persze rögtön lecsapott erre.

- Azt hittem, haragszol rám – mondta somolyogva.

- Nem tudok rád haragudni... De azért vedd úgy, hogy megpróbáltam!

- Okej – vigyorgott rám, és igyekezett megbánó arcot vágni.

Elindultam a konyhába, hogy főzzek egy kávét, Milo pedig egy jólirányzott dobással fejbetalált egy kispárnával.

- Hé, ez nem ér! – visítottam, aztán felkaptam a párnát és hozzávágtam. Az én célzásom már egyáltalán nem sikerült olyan jól, a kispárna jó fél méterrel Milo mellett csapódott a falba. Milo ezen remekül szórakozott, én pedig gyorsan megléptem a konyha felé.

Feltettem főni a kávét, aztán akaratlanul is elmosolyodtam. Minden dühöm elpárolgott. Hát igen, milyen jó lenne, ha nem kéne megoldást keresni, ha minden így maradhatna. De tudtam, hogy nem sokáig lehet már halogatni. Egy icipici hetünk maradt, 168 óra, hogy egészen pontos legyek. Ezt egyébként nem fejből tudom, de muszáj volt utánanéznem, és azt hiszem jól tettem, mert a 168 óra valahogy mégis többnek hangzik, mint hét nap.

Persze Milo is tudta, hogy előbb-utóbb meg kell ezt beszélnünk, hogy döntenünk kell. Általában megpróbálta elhülyéskedni a dolgot, mint ahogy most is.

A mait kivéve egyetlenegyszer sikerült komolyan beszélnünk, és az sem hozott eredményt. Egyedül annyit, hogy onnantól kezdve csak még jobban ragaszkodtam hozzá. Délután öt óra körül lehetett aznap, de már koromsötét volt, de nem is csoda, télen, ráadásul Svédországban mit várjon az ember? Mindegy, aznap kibuktam.

2012. dec. 13. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:

okej - ez mi? ha magyarul írsz, akkor ne ilyen félig angol félig magyar hülyeséget szúrj közbe...

Amúgy se eleje, se váge most mit modjak arra, hogy ez írásdból idenyomtad a közepét (elejét,végét halál mindegy)?

Így 0 háttérszotrival teljesen unalmas, nem szól semmiről. Meg ha jót akarsz, nem gyakorira nyomod ki az ilyen remekműveket, hanem pl. megírod normálisan végig és valami amatőr írói fórumon publikálod.

2012. dec. 13. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Az "okej" engem is zavar, illetve magáról a történetről semmit sem tudok mondani, mert nem történt semmi. Az írásod rendben van, legalább nem tőmondatokban írsz, nincsenek vészes hibák, bár engem zavar egy-egy szó, mert nem szeretem a szleng nyelvet egy sztoriban. De ez attól függ, mi a műfaj és kinek szánod.

Szerintem is jobban jársz, ha egy ilyen témájú oldalon felteszel egy nagyobb részletet, mert ebből nem sok következtetést lehet levonni.

2012. dec. 13. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon jól fogalmazol :)

az már más kérdés, hogy a Miloról mindig a Maszk nyomi kutyája jut eszembe és képtelen vagyok komolyan venni ezt a nevet :D

2012. dec. 13. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:

#3, köszi:)

Egyébként, az okej az svédül az oké/rendben, de akkor lehet, hogy nem kellene ilyeneket beletennem :D

2012. dec. 13. 16:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg viszont most hogy mondod, egy ismerősöm kutyája is Milo :D
2012. dec. 13. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jól írsz! Tetszik ez a kis rész is és nagyon kíváncsi lettem a háttér történetre! :) Csak így tovább!
2012. dec. 13. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!