Mi a véleményetek erről a részletről?
Az alábbi linken találhattok egy regényrészletet, amit ketten írunk. Az oldal kinézete még elég kezdetleges, de dolgozunk rajta :)
Kérlek írjátok le a véleményeteket, akár a bejegyzéshez is szívesen várjuk a kommenteket :)
Köszi!
Nekem tetszik, meg a nyelvezet is egészen megkapó.( Ne haragudj, nem olvastam végig, csak részleteket)
En személy szerint a sok párbeszédet tartalmazó írásokat kedvelem,de gondolom a ti történetetekben is akad párbeszéd, csak pont ez nem egy olyan rész. Mindenesetre sok sikert a folytatáshoz. Es az oldal kinézete is egész jó. :)
Amúgy mi a lyth?:)) Vagy ez meg titok?
Engem magával ragadott minden ízében. :) A hasonló témák nagyon fekszenek nekem, tetszik, hogy egyáltalán nem erőltetett a nyelvezete, és a cselekménye sem tűnik annak.
Már-már kezdtem azt hinni az utóbbi időben, hogy kihalófélben lévő faj a kortárs fantasy-íróké :D Javíts ki, ha tévednék a műfaj megítélésében.
Kedves Snowpehely,
Nagyon köszi a választ. Örülünk, hogy tetszik, és az oldal kinézete is :)
Párbeszéd később nagyon sok lesz, ez csak egy felvezető részlet.
Eltaláltad: hogy mi a lyth, még titok, a történet során kiderül ;)
Kedves második válaszoló,
Neked is nagyon köszönjük a választ és a biztató szavakat. Ha van kedved, nézz vissza, nemsokára felkerül a folytatás :)
Mi is nagyon szeretjük a fantasyt, pár éve már alakítgatjuk a saját kis fantasy világunkat :)
Kedves harmadik válaszoló,
Köszönjük a véleményedet. Most tettünk fel újabb részletet, ez most hosszabb lett, és még párbeszéd is van benne :)
Hello!
Elolvastam, és mit ne mondjak, nagyon tetszett... sejtelmes, akciódús és fantasy ez a kedvenc keverékem:) Ez lesz a címe, hogy alisyniai regék, vagy ez csak a blog címe? Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra:)
Az elején zavaró volt, hogy nincs párbeszéd, de azért meg lehetett érteni, hiszen akció volt:)
Nem nagyon néztem a hibákat (pedig szokásom, magam is írogatok, ugyh ez bennem van:) ami nagyon jó, mert ez ilyen blogos írásoknál ritka, ez azt jelenti, hogy olyannyira beleéltem magam, hogy nem foglalkozom velük... szval, még egy +pont:D
A nevek is jók, a mágikus kapocs is tetszik, bár ez a vámpír említés nekem nem jött be... örülök, h csak 3 sorra volt benne, mert nekem mostanra nagyon elegem van belőlük... elsőre megijesztett, h ez is ilyen alkonyat-másolós izé lesz, de a folytatás eddig meggyőzött, h nem az:)
Nah, majd ha lesz folytatás, elolvasom és meglátjuk...
sok sikert a továbbiakhoz:)
Borixx
Kedves Borixx!
Köszönjük szépen a kritikádat!
A blog címe, hogy Alsyniai regék, a történet címe egyelőre úgy tűnik, hogy Árny és Rózsa lesz
A válaszod alapján nem vagyok benne biztos, hogy olvastad-e a második részt is (volt egy kis blogváltoztatás, ezentúl az alsynia.blogspot.com -on elérhető). Abban már egész sok párbeszéd van a vége felé A következőben pedig pláne
A vámpír ugyan a későbbiekben három sornál többet fog szerepelni, de csak mellékszereplőként. Az első részletben igyekeztünk bemutatni, hogy mire számíthat az olvasó ebben a világban pl. mágia, természetfeletti lények.
Reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk a véleményedre
Igen, olvastam a 2.at is, abban valóban sok párbeszéd van, de csak a 2 felében, és ezt így értettem... :)
Amúgy jó a cím, tetszik, bár ugye mi még nem igazán érthetjük, hogy miért pont Rózsa (az árny, az már megvan:)
majd kiderül:)
Borixx
(amúgy a blogspot szerintem is jobb, jó döntés:)
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon jó írás :)
További sok sikert :)
Kedves Borixx,
Először is, örülünk, hogy használtad a chatet :)
Igen, kiderül a Rózsa is, méghozzá előbb, mint az, hogy mi a lyth :) :P
Kedves ötödik válaszoló,
Örülünk, hogy elolvastad és tetszik. Azóta felkerült a 3. rész is, reméljük az is tetszeni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!