Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Elolvasnátok ezt a könyvet?
" -Szabad kérdeznem mi ez az egész? Érdeklődött.- Miért idegesíti a feleségemet?
- A lehető legtávolabb áll tőlem, hogy egy ilyen bájos hölgyet felidegesítsek. Csak azt reméltem, minthogy az elhunyt asszony a feleségénél dolgozott, talán valamiben segítségemre lehetne az általam folytatott nyomozásban.
-De... miféle nyomozásról van szó?
- Igen, kérdezd csak meg tőle - unszolta az asszony.
-Új vizsgálat indul Mrs. McGinty halála körülményeinek tisztázására.
- Képtelenség. Az ügy lezárult.
-Nem,nem,ebben téved. Nem zárult le.
- Azt mondja, hogy új vizsgálat?- vonta össze a szemöldökét Guy Carpenter.
- A rendőrség indította? -érdeklődött gyanakodva. Képtelenség! Magának semmi köze nincs a rendőrséghez.
-Valóban. Én a rendőrségtől függetlenül dolgozom."
Keselyüstök válasza:
drága!
Nem én gépeltem. A könyv teljes tartalma a gépen fent van. Csak kiemeltem, és áthelyeztem ide.. Szóval ha te hibákat látsz akkor tegyél panaszt (most nézem)a fordítónak Csanády Katalinnak, és az Athenaeum nyomdának..
ma 21:24
na erre én is kíváncsi lennék, hogy a nyomdai hibákat hogy magyaráznák meg. Egyébként csak érdekességképpen. A régebbi kiadásoknál még több hiba van.. De ha élvezzük a könyvet akkor a hibák fel sem tűnnek az embernek. Talán a válasz is ez lenne:
"Olvassa, és ne a hibákat elemezze" :D
Köszönöm hogy válaszoltatok a kérdésemre. Érdekes volt..
további szép estét nektek.
Hát, nem tudom engem azért egy hangyányit zavarna(nem vagyunk egyformák:)), ha ennyi hiba lenne benne, de nyilván nem akadnék fenn nagyon és kezdeném el tanár módjára átjavítani a hibákat. No, de azért most még is gondoljunk bele...
Neked is további szép estét:-)
Engem rettentően szokott zavarni a hibarengeteg amatőröknél is - kiadottnál, szerintem, szégyen.
De valóban érdekes játék volt.
Köszönöm. :)
Én már pár évvel ezelőtt olvastam ezt a könyvet, így leesett, hogy csak bemásoltad, már pont le akartalak oltani...:)
Ettől függetlenül viszont a párbeszéd helytelenül van írva, így (mivel sajátodként tüntetted fel az idézetet), teljesen megalapozott, amit írtak. Arra pedig, hogy "ilyenekkel" szórakozol, nem is mondok semmit. Hány éves vagy, tizenegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!