Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kíváncsi vagyok a véleményetek...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Elolvasnátok ezt a könyvet?

Figyelt kérdés

" -Szabad kérdeznem mi ez az egész? Érdeklődött.- Miért idegesíti a feleségemet?

- A lehető legtávolabb áll tőlem, hogy egy ilyen bájos hölgyet felidegesítsek. Csak azt reméltem, minthogy az elhunyt asszony a feleségénél dolgozott, talán valamiben segítségemre lehetne az általam folytatott nyomozásban.

-De... miféle nyomozásról van szó?

- Igen, kérdezd csak meg tőle - unszolta az asszony.

-Új vizsgálat indul Mrs. McGinty halála körülményeinek tisztázására.

- Képtelenség. Az ügy lezárult.

-Nem,nem,ebben téved. Nem zárult le.

- Azt mondja, hogy új vizsgálat?- vonta össze a szemöldökét Guy Carpenter.

- A rendőrség indította? -érdeklődött gyanakodva. Képtelenség! Magának semmi köze nincs a rendőrséghez.

-Valóban. Én a rendőrségtől függetlenül dolgozom."

2012. dec. 7. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én változatlanul a HIBÁKAT és az igényességet kritizáltam. Ha kimásolsz valamit, és tesztelni akarsz, legalább tedd pontosan, mert lehet hogy tapló vagyok, de A Mester és Margaritát sem olvastam volna el, ha kapásból ilyesmibe futok. Pedig az egyik kedvencem. :P
2012. dec. 7. 21:19
 12/20 Keselyüstök ***** válasza:
Ja, és arról hogy senki sem mond itt semmi jót sem, nem tudok mást mondani, minthogy használd szépen a keresőt és nézz meg egy pár régebbi hasonló kérdést. Meg fogsz lepődni.:)
2012. dec. 7. 21:21
 13/20 A kérdező kommentje:

Keselyüstök válasza:

drága!

Nem én gépeltem. A könyv teljes tartalma a gépen fent van. Csak kiemeltem, és áthelyeztem ide.. Szóval ha te hibákat látsz akkor tegyél panaszt (most nézem)a fordítónak Csanády Katalinnak, és az Athenaeum nyomdának..

2012. dec. 7. 21:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Keselyüstök! Menjünk panaszt tenni! :D Nagyon fogom élvezni, ha valaki ott is megmagyarázza, hogy például miért nem használunk szóközt a vesszőknél és a gondolatjeleknél, vagy miért nem használunk gondolatjelet a párbeszédekben. :)))
2012. dec. 7. 21:24
 15/20 Keselyüstök ***** válasza:
Menjünk hát, ha már így felpiszkálta a fantáziámat!:D Hú, de kíváncsi lennék...:DD
2012. dec. 7. 21:28
 16/20 A kérdező kommentje:

ma 21:24

na erre én is kíváncsi lennék, hogy a nyomdai hibákat hogy magyaráznák meg. Egyébként csak érdekességképpen. A régebbi kiadásoknál még több hiba van.. De ha élvezzük a könyvet akkor a hibák fel sem tűnnek az embernek. Talán a válasz is ez lenne:

"Olvassa, és ne a hibákat elemezze" :D

Köszönöm hogy válaszoltatok a kérdésemre. Érdekes volt..

további szép estét nektek.

2012. dec. 7. 21:30
 17/20 Keselyüstök ***** válasza:

Hát, nem tudom engem azért egy hangyányit zavarna(nem vagyunk egyformák:)), ha ennyi hiba lenne benne, de nyilván nem akadnék fenn nagyon és kezdeném el tanár módjára átjavítani a hibákat. No, de azért most még is gondoljunk bele...

Neked is további szép estét:-)

2012. dec. 7. 21:35
 18/20 Keselyüstök ***** válasza:
Ja, és kedves másik válaszoló: neked további sok sikert a könyveidhez!:)
2012. dec. 7. 21:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Engem rettentően szokott zavarni a hibarengeteg amatőröknél is - kiadottnál, szerintem, szégyen.

De valóban érdekes játék volt.

Köszönöm. :)

2012. dec. 7. 22:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Én már pár évvel ezelőtt olvastam ezt a könyvet, így leesett, hogy csak bemásoltad, már pont le akartalak oltani...:)

Ettől függetlenül viszont a párbeszéd helytelenül van írva, így (mivel sajátodként tüntetted fel az idézetet), teljesen megalapozott, amit írtak. Arra pedig, hogy "ilyenekkel" szórakozol, nem is mondok semmit. Hány éves vagy, tizenegy?

2012. dec. 8. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!