Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről?

Sophie-Mila kérdése:

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link] Igen, One Direction - ös, és igen tudom, hogy sokan nem szeretik őket, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Viszont azt megköszönném, ha nem lennének olyan fajta hozzászólások, akik el se olvasták, csak leszólják. Amúgy én írtam, ha valakinek nem lenne világos :p Előre is köszönöm ^^

2012. nov. 29. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A stílusod nagyon-nagyon jó. Tényleg. :)

A történet pocsék és irtózom a gondolatától is, hogy tovább olvassam, de nem a One Direction miatt, bár nekem le sem esett volna, hogy róluk van szó.

Váratlanul felbukkanó ex-barátnő... eltitkolt gyerek...

Ezzel a fantáziával mehetsz a Barátok közt meg a 90210 forgatókönyvírójának. Kár érted.

Ez a nutellás répás srác két éve együttestag, de még nem hallott a haverja nagy szerelméről? Kicsit irreális.

Vagy nincs benne a bandában? Mert akkor vissza az egész.

2012. nov. 29. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Attol fuggetlenul, hogy tenyleg a one direction tagjairol van szo a fejezetben, szerintem folytasd nyugodtan, mert eddig nagyon jo.En magam is elkezdtem irni egy konyvet, es ra kellett jonnom, hogy nem all olyan jol a sok szleng az ilyenekben. Szepen fogalmazol, de azert vannak hianyossagok is..en azt mondom igy tovab :)
2012. nov. 29. 21:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :DDD :$ Igazából ezt csak (egyenlőre, kitudja mit hoz a sors) hobbi szinten csinálom, és csak úgy eszembe jutott, nincsenek vele komolyabb terveim :p Niallről (expasi, a gyerek apja) pedig csak annyit ,hogy nem beszélt róla. Eddig :p
2012. nov. 29. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Várom hogy folytasd. Ha megtetszik gyakori olvasód leszek. A történet nekem kicsit elképzelhetetlen a való életbe de nem is az a lényeg hiszen ez csak egy történet. Az első fejezet után kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
2012. dec. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!