Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jo könyvet szeretnék olvasni!...

Jo könyvet szeretnék olvasni! Mit olvassak?

Figyelt kérdés

mert eddig nem sokat olvastam...nem birtam ki!eddig nagyon ritka volt hogy egy könyv feléig eljutottam egyáltalán.

most találtam egy nagyon vicces könyvet és két nap alatt kiolvastam a 409 oldalt...elfogyott ez a helyzet!

amugy a vayvan fable tól a szennyből az angyal volt!imádom!az eleje fals de unatkoztam melohelyen és kénytelen voltam továbbolvasni eljutottam ugy 10 oldalig és iszonyatosan röhögtem tőle a buszon!XD

a másik ami tetszett mert sci-fi az a stephen kingtől a tűzgyújtó!az csak azért mert izgi volt.

kérlek segitsetek napi 6 orát utazom és rákaptam a könyvekre van még amit ajánlanátok?

2009. aug. 16. 15:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

találtam még vivyen fabletól a szennyből az anygal 2. részét a mennyből a csontvázat

meg a mesemaraton 2. részét az emlékmaratont!!!

ezeket imádom mindet amu bruleszk vagy parodia csak ezeket szeretem...

2009. aug. 27. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Én a következőket ajánlom:

alkonyat - gondolom megvan róla a véleményed, de hidd el tényleg jó. Néhány kislány felfújja a dolgot és csak erről beszélnek itt egész nap, meg vitatkoznak. De ezekből a beszélgetésekből semmi nem derül ki a filmről, csak az hogy van aki szereti és van aki nem:D Bár ebben nincs vmi sok humor.

Evernight - egy különleges lányról szól, főként a szerelem vezérli.

Evermore - semmi köze az evernighthoz! Ever-ről és a lányon sokat fogsz nevetni, ha elolvasod.

Misztikus szerelem - egy lány beleszerel Artúr király reinkarnációjába. Ő maga meg a tó hölgye reinkarnációja bár ez csak a végén derül ki és ezen mindenki meglepődik mert másnak hitték.

Harlna Cobentől az erdő - egy kisfiúnak meggyilkolják a nővérét és annak 3 barátját. Felnőve rendőrnek áll végül kideríti mi is történt akkor az erdőben. A legkomolyabb szereplő a titkárnője egy 150 magas nő aki egy kidobónak érzi magát:D nagyon poén a nő ha másért nem is de ezért ajánlom neked. Meg nagyon komoly beszólásai vannak:D

Ha bármelyik kéne csak írj egy emailt: tothzsuzsannabeatrix@gmail.com

ja az erdő csak könyvben van meg, úgyh azt nem tudom elküldeni neked:( és tudom h neked épp az lenne a lényeg h ha könyvben lenne meg de ha elküldöm neked őket akkor nyomtasd ki és sokkal olcsóbban kijössz mintha megvennéd őket. írj ha kellek. később még nézek könyveket mert sok jó könyv van. De nem hiszem hogy megtudom jegyezni, hogy melyik kérdéshez is írtam per pillanat úgyhogy ha neked jó wordos könyv akkor írj majd emailt és majd küldök neked amik közül kedvedre válogathatsz.

19/L

2009. szept. 13. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!