Jo könyvet szeretnék olvasni! Mit olvassak?
mert eddig nem sokat olvastam...nem birtam ki!eddig nagyon ritka volt hogy egy könyv feléig eljutottam egyáltalán.
most találtam egy nagyon vicces könyvet és két nap alatt kiolvastam a 409 oldalt...elfogyott ez a helyzet!
amugy a vayvan fable tól a szennyből az angyal volt!imádom!az eleje fals de unatkoztam melohelyen és kénytelen voltam továbbolvasni eljutottam ugy 10 oldalig és iszonyatosan röhögtem tőle a buszon!XD
a másik ami tetszett mert sci-fi az a stephen kingtől a tűzgyújtó!az csak azért mert izgi volt.
kérlek segitsetek napi 6 orát utazom és rákaptam a könyvekre van még amit ajánlanátok?
Nekem idevágó a kérdés, mert falom a könyveket. :)
Ha bejött Fable, akkor ajánlom tőle a teljes Halkirálynő sorozatot. Imádni fogod!
Stephen King minden könyve remek, van novellás kötete is, pl. az Éjszakai műszak vagy a Minden haláli. Ez akkor jó, ha rövid távra mész.
De még tudom javasolni: Joe R. Lansdale: Fekete rontás című könyvét, vagy Rejtő Jenő-t, Martina Cole könyveit.
Még milliót fel tudnék sorolni, de választani neked kell. Sok szerencsét és jó utat! :)
köszik!amugy véletlenül irtam ide...bocsi!
jah és a cujot elakartam olvasni és véletlenül ment a tvben is ugyhogy megnéztem és a tvben tetszett...most vagy nem akarom elrontani a tvben látottak utáni hangulatomat mert lehet már más lenne!mert ugy hallottam más a könyv mint a film!
vagy pedig attol félek unnám...mert már láttam...
szoval az valahogy kifog maradni az életemből de köszi!
köszi a tippeket!
a rejtő jenő egyből nem jön be mert nem olyan mintha mesélne nekem tulformált nagyon nehéz olvasni párom szereti!
stephen kingtől sem tetszik mind!sokat probáltam már olvasni az tetszik ami érthető gyorsan olvasható és csak ugy forog benne az eseményszámláló!legyen benne pici szerelem de akcios is egyben mint a szellemekkel suttogo!
lehet vicces mint a dokik vagy a doktor house, életem értelmei!
sorozatfüggő vagyok de miután sokat utazom nem mindig tudom nézni a tévét kell valami más elfoglaltság ami hasonlit is rájuk!
lány vok 20as!birom a rendes tiniknek valo könyveket is de a semmiért imádott tiniket megvakito bálványokat nem szeretem...pl a hannah montana vagy hogy irják!azért mert még kicsi és jo a hangja azért valaki kihasználja hogy sok pézt hozzon!AMIG NEM KEZD EL MUTÁLNI A HANGJA!!!megnézném amugy hogy mekkora ri banc lesz a normális emberekből is csak azért mert ilyeneket néz!!!amugy nagy baromság is mert azt tanitja hogy légy kétszinű!vegyél sok parokát és mindig más legyél!...nem értem hova szaladnak ezek a tinik...
nah de ebből azt akartam kihozni hogy remélem nem ilyen az a könyv:)
Ha belön a vallásokkal kevert humor, akkor Christoher Moore: Biff evangéliuma-Aki Jézus gyerekkori haverja volt
NAGYON ÜT!!!!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha szereted a krimit, a titkokat, a meglepő fordulatokat akkor ajánlom Dennis Lehane könyveit. A Viharsziget szerintem nagyon jó és hatalmasat üt.
Pörgősnek meg Dan Brown könyveit: az Angyalok és démonok, illetve A Da Vinci-kód. Ha a filmeket már láttad akkor se izgulj, a könyvek sokkal jobbak.
Nem tudom hogy állsz a sci-fivel, fantasyval? Én nagyon szeretem Anne McCaffrey sárkányos sorozatát(Sárkányröpte, Sárkányhajsza, stb). Kicsit sci-fi, kicsit fantasy, kicsit romantikus, kicsit kalandos és számomra nagyon jó. Idehaza a Delta Vision Kiadó adta ki. De ha már ennél a kiadónál tartunk: csak ajánlani tudom (szintén sci-fi, fantasy vonalon) Brandon Sandersontól az Elantrist és a Ködszerzetet. Ezekben is van romantika (csak fűszernek, nem bugyihuzogatós)és sok-sok kaland, cselekmény.
Ha tényleg könnyedre vágysz, akkor pedig Christopher Paolinitől az Örökség tetralógia Mo-on megjelent 3 részét ajánlom (Eragon, Elsőszülött, Brisingr). AZ Eragon film csak halvány árnyéka a könyvnek.
Azt hiszem "dióhéjban" ennyit tudnék javasolni. Jó olvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!