Ez hogy festene egy fantasy könyvsorozatban?
Ha valaki kíváncsi az alaptörténetre, írjon privátban!
"Teljesen kifordultam magamból. Abban a pillanatban nem is tudtam, mit csináljak a hirtelen felgyülemlett dühtől, ami éppen kitörni készült belőlem. A padomból felpattanva elkiabáltam magam:
-Még nem tudom, világos!?
A tanárnő és az osztályban jelenlévők mind döbbentem bámultak rám. Vivien lesütötte a szemét. Még sosem láttak ilyen dühösnek. Hajnali kapott észbe legelőször, és teljes nyugodtsággal válaszolt.
-Én nem azt mondom, hogy most azonnal. De lassan döntened kell. És ez elől nem tudsz elmenekülni, bármennyire is szeretnél.
-Ó, igen?- mondtam, gúnyos mosolyra húzva a szám. -Akkor ezt figyelje!
És kirontottam az osztályteremből. Nem érdekelt az osztály értetlen pillantása, a nyelvtan óra, de még csak a ténylegesen szemtelen kirohanásom sem. Minél előbb szabadulni akartam az egész gondolattól, de tudtam, nem már nem fog sokáig menni.
Lefutottam a lépcsőn, majd be a lánymosdóba.
Ott bezártam magam az egyik fülkébe,majd nekidőltem az ajtónak. Lehunytam a szemem, és teljesen átadtam magam „boszorkány” énemnek. Az agyamban minden átfutott: elszököm otthonról, a városból, de még talán az országból is. Nem jó, itt vannak a szüleim, őket nem hagyhatom itt. Nem teszem meg. Akkor az egész világ issza meg a levét. Megölöm magam. Ezt nem tehetem meg, már csak azért sem, „ami” vagyok.
Nem tudtam tisztán gondolkodni, teljesen elképesztő ötletek jutottak eszembe. Most mit csináljak? A tanáraimnak mégis igaza volt? Mégsem lehet mindent elpasszolni, hogy majd később eldöntsem, mit csináljak?
Éreztem, ahogy az arcomon lassan lefolynak az aggodalom, a kétségbeesés és a fájdalom könnyei. Idegesen letöröltem őket, de a helyükre mindig újak kerültek. Végül nem bírtam tovább, és elkezdtem zokogni. Keservesen.
Felültem a WC-kagylóra, és felhúztam a lábaim. Lehajtottam a fejem és csak sírtam. Már nem gondoltam semmire.
Csak akkor néztem fel újra, mikor a csengő megszólalt. Ezek szerint vége az órának."
Ui.: Nem baj, ha nem értitek, miről van szó, csak arra lennék kíváncsi, mit gondoltok a stílusomról. :)
nekem tetszik :)
pedig én finnyás vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!