Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ez hogy festene egy fantasy...

Ez hogy festene egy fantasy könyvsorozatban?

Figyelt kérdés

Ha valaki kíváncsi az alaptörténetre, írjon privátban!

"Teljesen kifordultam magamból. Abban a pillanatban nem is tudtam, mit csináljak a hirtelen felgyülemlett dühtől, ami éppen kitörni készült belőlem. A padomból felpattanva elkiabáltam magam:

-Még nem tudom, világos!?

A tanárnő és az osztályban jelenlévők mind döbbentem bámultak rám. Vivien lesütötte a szemét. Még sosem láttak ilyen dühösnek. Hajnali kapott észbe legelőször, és teljes nyugodtsággal válaszolt.

-Én nem azt mondom, hogy most azonnal. De lassan döntened kell. És ez elől nem tudsz elmenekülni, bármennyire is szeretnél.

-Ó, igen?- mondtam, gúnyos mosolyra húzva a szám. -Akkor ezt figyelje!

És kirontottam az osztályteremből. Nem érdekelt az osztály értetlen pillantása, a nyelvtan óra, de még csak a ténylegesen szemtelen kirohanásom sem. Minél előbb szabadulni akartam az egész gondolattól, de tudtam, nem már nem fog sokáig menni.

Lefutottam a lépcsőn, majd be a lánymosdóba.

Ott bezártam magam az egyik fülkébe,majd nekidőltem az ajtónak. Lehunytam a szemem, és teljesen átadtam magam „boszorkány” énemnek. Az agyamban minden átfutott: elszököm otthonról, a városból, de még talán az országból is. Nem jó, itt vannak a szüleim, őket nem hagyhatom itt. Nem teszem meg. Akkor az egész világ issza meg a levét. Megölöm magam. Ezt nem tehetem meg, már csak azért sem, „ami” vagyok.

Nem tudtam tisztán gondolkodni, teljesen elképesztő ötletek jutottak eszembe. Most mit csináljak? A tanáraimnak mégis igaza volt? Mégsem lehet mindent elpasszolni, hogy majd később eldöntsem, mit csináljak?

Éreztem, ahogy az arcomon lassan lefolynak az aggodalom, a kétségbeesés és a fájdalom könnyei. Idegesen letöröltem őket, de a helyükre mindig újak kerültek. Végül nem bírtam tovább, és elkezdtem zokogni. Keservesen.

Felültem a WC-kagylóra, és felhúztam a lábaim. Lehajtottam a fejem és csak sírtam. Már nem gondoltam semmire.

Csak akkor néztem fel újra, mikor a csengő megszólalt. Ezek szerint vége az órának."

Ui.: Nem baj, ha nem értitek, miről van szó, csak arra lennék kíváncsi, mit gondoltok a stílusomról. :)

2012. nov. 7. 14:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon jó ötlet szívesen elolvasnám az egészet!!!
2012. nov. 7. 15:10
 2/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ez a mondat kicsit hibás lett: " Minél előbb szabadulni akartam az egész gondolattól, de tudtam, már nem fog sokáig menni."
2012. nov. 7. 15:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem tetszik :)

pedig én finnyás vagyok :)

2012. nov. 7. 17:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem nagyon tetszik, és kíváncsi lennék rá! El lehetne vlahogyan olvasni?
2012. nov. 7. 21:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég jó , főleg az tetszik hogy nem idióta angol neveket használsz !
2012. nov. 9. 15:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Óóó kérek folytatást!!^.^ nagyon jó, most ugy olvasnám tovább:)
2012. nov. 16. 17:37
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi véleményeket! :) Amúgy tündéres-boszorkányos fantasy-ra gondoltam, csakhogy így is legyen viszonyítási alap!
2012. nov. 16. 22:03
 8/17 kalamajka555 válasza:
100%
Szerintem nagyon jó! Én is nagyon szívesen elolvasnám... :)
2012. nov. 17. 15:03
 9/17 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm mindenkinek, viszont - sajnos - se időm, se energiám nincs most rendesen írni, így még nincs az elolvasásra lehetőség. :( Viszont alapsztorival szívesen szolgálok.
2012. nov. 17. 15:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Alapsztorit! Alapsztorit!
2012. nov. 17. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!