Egy gyerekkönyv mitől lesz jó?
Figyelt kérdés
Én szeretnék írni egy könyvet,ami gyerekeknek szól,és tele lenne rajzokkal,amolyan képeskönyv. Tanárok,barátok,rokonok,"kívülállók" szerint van tehetségem az íráshoz,illetve a rajzoláshoz is,és szerencsére szeretek is írni,s rajzolni is.
Netán korhoz van kötve a könyvkiadás?
Szülők! Egy darkosabb(sötétebb) hangulatú könyvet megvennétek a gyerekeiteknek? (Fekete macska ami beszél,telihold,temető,denevérek,stb.)
Talán olyan Tim Burton-ös lenne,ahhoz tudnám a legjobban hasonlítani.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2012. nov. 1. 20:45
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de válaszolnék. Ha a gyerekemnek tetszik a történet (pl.: már máshonnan ismerheti: más gyerekektől, mesefilmből), és nem fél tőle, esetleg megvenném. Egyébként fontos eldöntened, hogy milyen idős korú gyerekeknek írsz. Azt olvastam egyszer, hogy pl. 10 éven aluli gyerekek nem értik annyira az iróniát írásban. Ha ijesztő a történet, akkor talán kicsit nagyobbaknak szól, ők viszont elvárják, hogy valóban izgalmas legyen, őket egy teletabival már nem lehet lehengerelni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. nov. 5. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!