Sikeres lehetne egy ilyen, fantasy témájú könyv?
Egy olyan könyvet akarok írni, ami a középkorban, egészen pontosan a harmadik keresztes háború után pár évvel, Európában játszódna. A könyv egy sötét, cselszövésekkel és intrikákkal, és persze harcokkal teli képet adna az általam elképzelt középkorról. A lényeg pedig az lenne, hogy szinte az összes szereplő és uralkodócsalád a fantáziám szüleménye, és a cselekmény sem követné az általunk ismert történelmet. A világban jelen van a mágia, amit - a kereszténység szerint legalábbis - Istentől kapunk, ezért is borítja fel a főszereplők képzelt világát a keletről jött hitetlen hódító sereg, akik egy teljesen új varázslatot használva foglalják el a Szentföldet.
A cselekmény már szinte teljesen készen van, a fejemben legalábbis. Eddig azonban nem mertem hozzáfogni, mivel féltem. Azért a történelem (szinte ) teljes átalakítása más, mintha egy saját világot hoznék létre, és végig azon járt az eszem, hogy talán az embereknek nem tetszene.
Ti mit szóltok?
Óh, köszönöm a gyors választ.
Persze, a "hatalmasok" harca éppen egy szerelem miatt indulna meg ( milyen meglepő! ), és a Szentföldön sem csak a trónfosztásról és a gyilkolásról olvashatunk.
Természetesen, talán már a jövőhét végén képes leszek egy prológussal és/vagy egy felvezető fejezettel előrukkolni.
Huhh
ez engem is megfogott, érdekesnek igérkezik
ha nem lenne gond, nekem is elküldenéd?
Szerintem sok embert érdekelhet.
Belevágni, amúgy is mindenképp érdemes, nem?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!