Mi a különbség a fehér színű és a fekete színű Vampire Diaries c. sorozatban?
Úgyértem én csak a fehér kötésűt tudtam megvenni, mert a másikból nem volt. De ugyanaz a tartalma a kettőnek? Ha a kettő egy és ugyanaz, akkor miért nem egyformák méretre (a fekete sokkal vastagabb és nagyobb is, holott a címük ugyanaz)?
Vagy ez a fehér amit megvettem, (Twilight)egy rövidítettje a fekete kötésű Twilightnak?
Szia!
Bocsi, de most nem értelek.
Te most a Twilight-ról beszélsz vagy a Vampire Diaries-ről csak, mert a kettő nem ugyanaz.
Bocsi lehet, hogy én maradtam le valahol azt tudom, hogy az alkonyat könyvek feketék.
Üdv
Komolyan? Én az angol nyelvűt vettem meg mert Írországban lakok, [link]
(ezt). Van különbség a kettő között? A fekete és a fehér között? A következő része a sorozatnak a könyv hátulja szerint a new moon.
Isabella Swan szemszögéből írja le a történéseket, s hogy hogyan szeretnek egymásba Edward Cullennel.
Ha nem ez a Vampire Diaries, akkor micsoda? Előre is köszönöm a válaszodat!
Szia!
A tisztázás végett
Vampire Diaries - Vámpírnaplók(sorozat)Idén lesz a 4. évad leadása. Pl. itt van a sorozatban szereplők
Twilight- Alkonyat (Mozi film ami 4 részes a neten utána tudsz nézni) Idén lesz a 4. rész a mozikban novemberben nálunk.
Pl. itt van a mozi film szereplők
A vámpírnaplókat nem olvastam így azt nem tudom, hogy milyen színű az alkonyat könyvek feketék.
Remélem nem sértődtél meg csak lehet, hogy így egyszerűbb lesz olvasnod.
Mind a kettő vámpíros és kicsit hasonló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!