Ti el olvasnátok egy ilyen könyvet?
Most szeretnék bele kezdeni egy könyv írásába
Az alap történet egy farkas életéröl szólna,de nem egy biológiai tudományos nem tom mi lenne,hanem maga az állat szemszögéböl nézve a világot.És úgy írnám le mintha azt a farkas gondolná...nem is tudom igazábol miért ilyen könyvnek álnék neki,még ilyen szemszögû könyvet nem találtam max csak a vukkot,de ez nem éppen gyerekeknek szólna hiszen hosszú lenne a könyv.De nem ez a lényeg,ti el olvasnátok egy ilyen könyvet?
én elolvasnám, de csak ha történne benne valami extra is (akár még sci-fi is, vagy csak valami egyszerűbb), mert ha csak az általános életéről szól akkor szerintem nagyon Vuk feeling-je lenne,de szerintem ebből a témából ki lehetne hozni egy jó könyvet, én egyszer egy olyat olvastam amiben egy kutya szemszögéből írták le, nem gyerekkönyv volt de nem is annyira komoly, inkább vicces és laza
szerintem mind a vicces mind a rejtélyes könyv is jó lenne
egy szóval: elolvasnám
Én addig nem próbálkoznék könyvírással, amíg helytelenül használom az írásjeleket, és nem tudok igekötős igéket és -ból/-ből ragokat helyesen írni. (elolvasnátok, belekezdeni, életéről, szemszögéből, És úgy írnám le (vessző) ..., igazából, állnék neki hosszú "l"-lel, nem találtam (vessző)..., gyerekeknek szólna (vessző)...)
Ráadásul csomószor megismételted egymás után a "könyv" szót.
Ha érdekesen és helyesen írsz általában, akkor talán valami jó is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!