Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent johanna gimi-kérdés!?

Szent johanna gimi-kérdés!?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy a 3.kötetben miért csókolja meg Cortez Renit,aztán miért olyan közömbös utána vele?És még :Akkor utána miért nem szakít Vikivel ?(szakításuka 4.fejezetben történik meg)
2012. nov. 6. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, hogy közömbös volt.

Cortez megpróbálta elérni Renit a csók után, de Reni büntetésbe került, elvették tőle a mobilt és a gépét is, szóval ez nem sikerült.

Az első napon beszélni is akart vele, de akkor megjelent a terepen Peti, és Corteznek beborult az agya, besértődött egy hatéves forma gyerek módjára.

És hogy Cortez miért nem szakított rögtön szilveszter éjjel Vikivel? Fogós kérdés, erre én is kiváncsi lennék... elvégre ez a tette tükrözi a srác erkölcsi világának enyhén ingoványos alapját. :)

2012. nov. 6. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Arnold miatt is, mert a fiú kissé kisajátította magának

meg ott volt az is h a szülei elvették a telóját meg a gépét

Nos, h miért nem szakított Vikivel arról nem tudok mit mondani ez sámomra is sötét

2012. nov. 7. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Szakított utána Vikivel, járni akart Renivel! Csak nem tudta elérni, mert elkobozták tőle a teló, gépet. (Ilyenkor naon mérges voltam Reni anyukájára, mivel mikor csörgött a Basket Case, kinyomta az anyja!KINYOMTA!!) Mivek Reni nem jelzett vissza és említettem Reni anyukája kinyomta, Cortez úgy vélte Reni nem akarja és megsértődött. Furák a fiúk..
2012. nov. 19. 18:26
 4/7 anonim válasza:
De amúgy a hetedik részben is bejön a képbe ez a rész(szilveszter)és Reni megkérdezi Cortezt hogy amikor megcsókolta 10.-ben mi történt volna.Cortez pedig mondta hogy túl SOK VOLT A ZAVARÓ TÉNYEZŐ!Szerintem ez mindent elárult.(vagyis neki mindent)!
2013. jan. 13. 20:21
 5/7 anonim válasza:
*nekem
2013. jan. 13. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy Cortez-Viki páros majd csak a 4. részben szakít, de szerintem szilveszter után is dobta C Vikit csak mivel Reni feldühítette így újra összejöttek
2014. nov. 16. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Ez nincs benne a könyvben csak én gondolom így :)

2014. nov. 16. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!