Miért olyan "jó" a Szent Johanna Gimi könyvsorozat?
Figyelt kérdés
Nem olvastam, viszont a barátnőim teljesen odavannak érte.De nem értem miért. Amennyit én hallottam róla, egy tök átlagos lány (tök unalmas-magánvélemény) sztorija....Miért tetszik ez annyira mindenkinek? Én is szeretek olvasni, sokat is olvasok a "divatos könyvek" közül, szóval nem az ilyen elvont, 50 éve lejárt dolgokat szeretem, de azt nem tudom megérteni, hogy A Szent Johanna Gimiben mi az, ami miatt annyian rajonganak érte?! 15L
mert felkészit sok mindenre(én pl 14 éves vagyok és azért sok mindent tanultam belőle),nagyon humoros,a jelenben van,és át tudod érezni a dolgokat,amik történnek ott.Amúgy meg,olvas el,és megtudod hogy mért ennyire "jó" .;)
2013. jan. 23. 18:24
22/25 anonim válasza:
'Nem szeretem az SzJGt' akkor mi a jó büdös zsiráffülnek írsz ide?
2013. febr. 24. 11:04
23/25 anonim válasza:
Megéri elolvasni. Engem is két barátnőm győzött meg h olvassam el "mert cortez olyan helyes..meg bla bla".erre csak annyit mondtam h nem fogok egy mexikóiról olvasni (nem azért mert rasszista vagyok!).szóval végül elkezdtem és ha most nem a legnagyobb fanok között vagyok, akkor sehol. Annyi embert rátudunk venni az olvasására (mármint én meg a barátnőim) és mind hatalmas rajongó. A legújabb a magyar tanárunk :D.
Szóval szerintem olvasd el! Nem nézek le sekiit azért mert nem tetszik nekik. Vannak olyanok akiknek nem jön be, ,akik irodalmilag nem tartják megfelelőnek. De szerintem nagyon jó és hát nem tetszhet minden midenkinek.
Sok újat nem tudok írni. Az előttem lévők már mentették.
Annyi h ez egy átlagos sztori, mégis annyira új, annyira más mint az eddigiek. A humor, a karakterek. Beletudod magadat élni. Ha úgy döntesz elolvasod..szerintem jól döntenél :).
2013. ápr. 6. 14:12
24/25 anonim válasza:
Számomra az egész sorozatnak, úgymond múló hatása volt. Egy kezdeti fellángolás után, amikor én is legnagyobb fanok között voltam, a végére kezdtem egészen megutálni a könyvet. Reni mindig is idegesített a nyavalygásával. Kinga volt az egyetlen jó szereplő. Eleinte Cortez őrült voltam, aztán rájöttem, hogy ő is unalmas, nem több egy menő srácnál. Az egész sztoriban semmi karakterfejlődés sincs. Aki menő végig menő, aki jófej, hülye, ilyen olyan arc, ugyanolyan marad végig. Igen, nagyon sablonosak a karakterek. Mindenesetre szerintem el lehet olvasni, de ne várj csodát tőle. Mivel én 13 évesen kezdtem olvasni a végére már kicsit kinőttem belőle. De könnyű olvasmányként meg lehet próbálni. 15/L
2013. máj. 27. 20:51
25/25 anonim válasza:
Szerintem olvasd el, mert így nem lehet megfogalmazni, hogy miért jó, mert mindenkinek más tetszik benne
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!