A Szent Johanna Gimi 6-ban ez az idézet mit jelent? Életem összes kosarát tőled kaptam, úgy, hogy a feléről még csak nem is tudsz-nézett a szemembe, mire annyira ledöbbentem, hogy levegőt is elfelejtettem venni. Cortez mondja Reninek
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 12:52
1/4 anonim válasza:
Cortez mindig próbálkozott, ami azért elég egyértelmű, és Reni volt, hogy nemet mondott neki. sokszor azzal, hogy arnolddal ment valahova, vagy nem ment velük stb. ezt. tehát reni szemében teljesen normális volt, amit csinált, mert nem vette észre, hogy cortez próbálkozik.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szèpen
2012. okt. 29. 14:25
3/4 Caravaggio válasza:
Első válaszoló.:)
Egyébként ja, csak annyi, hogy mindig visszautasította Cortezt. pl. Mikor C. először megcsókolta Renit, és amikor először meg tudták volna beszélni, megjelent Peti, és persze a kis C. féltékeny lett. És bedurcizott. :)
Egyébként meg nem idézet. Láttam ilyet, hogy "kiderül-e, hogy mi lesz a kacsákkal télen". Az egy poén volt a könyvben, a zabhegyezőből idézte. Oké, ez nem ide tartozik. Bocs:)
4/4 anonim válasza:
"és bedurcizott" xDDD harmadik válszoló;DDD teljesen igaza van mind a két válaszolónak:) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!