Kinek mi a kedvenc Szjg idézete? (Enyémet lent írom)
"Állítólag nincs iskolai buli összetört szívek nélkül.."
"Szívás, ha szakítás után mindennap belefuthatunk a volt barátunkba.."
"Hanem inkább egy puzzle, a darabjai szanaszét vannak, és ha együtt látja őket az ember, akkor nyer értelmet az egész. Valamely ilyesmit jelenthet a barátság."
Nekem ez a kedvenc idézetem.:)
hát rengeteg van de a top 3 a :
1.Üdv lapkék, üdv tavasz, üdv imádlak cortez érzés...
2. - hé nem zaar hogy zuhog az eső? - Az esőt nem zavarja hogy itt ülök? én voltam itt előbb
3.- Andris válasza : egy kóla...
- ja szomjas agyok.- helyeselt Andris
-ha bármit megvehetnél amit akarnál akkor egy kólát kérnél? -csodálkozott az ofő
- Okés kettőt. Robinak is egyet
most ezek jutottak eszembe és persze nem szó szerint vannak :D
TOP 3 HIRTELEN:
- A barátok nem azért vannak, hogy szépítsék a dolgokat és felvidítsanak? (...)
- Nem. A barátok azért vannak, hogy észhez térítsenek, ha hibázni készülsz.
Szétesni könnyű, és önmarcangoló életet élni sem nehéz, a sírásról már nem is beszélve. De kihúzni magunkat, túllépni a hibán és továbbmenni? Na, ez az, ami baromira kemény meló, viszont nagyon megéri.
A fiúk nem igazán ismerik a "hisztinyelvet". Pedig annyira egyszerű. Mindig pont az ellenkezőjét kell csinálni, mint amit mondunk. Ha azt kérem, ne hívjon, elvárom, hogy hívjon. Ha azt mondom, haza akarok menni, egyébként nem akarok. Ha azt mondom semmi bajom, egyértelmű, hogy nagyon is van baj. De ezt nem mindenki tudja. Így hiába ültem a babzsákfotelemben, a mobilomat szorongatva, nem szólalt meg.
Monsieur Durand kert egy kis csendet, aztan felem fordult, es erdeklodott, hogy ereztem magam Parizsban. Azt feleltem, igazan jol, es mindent megneztem, amit csak lehetett, es hogy mennyire lenyugozott a...es ekkor a hatam mogul valaki kozbeszolt.
- es volt egy kis lamour is...
Az egesz osztaly felrohogott, en meg egvoros fejjel fordultam
Cortezhez.
"
"Az udvarra vezető ajtó hirtelen kivágódottmire mind visszafordultunk. Cortez kirontott az ajtón ami erősen visszacsapódott. Lélegzet-visszafolytva néztem rá. Homlokába hulló sötét tincsei alól fürkészve nézett és csak ennyit kérdezett:-Melyik szeptember 8.?
Tudtam miért kérdezi. A levelemben ezt a dátumot említettem arra vonatkozóan hogy totál beleestem.
-Kilencedikben-mondtam halkan(...)
-Mennem kell
-Tudom
-Megvársz?-érdezte halkan
-Két és fél éve mást sem csinálok
Idegesített, hogy nem köszöntél. Idegesített, hogy jól elvoltál. Idegesített, hogy nem röhögtél azon, amin mi
röhögtünk. Idegesített, hogy csak olvastál, és semmi más nem érdekelt. Idegesített, hogy kedvelted Neményit és jól
érezted magad vele. Idegesített, hogy előttem ültél. Idegesített, hogy láttalak a szünetekben az udvaron. Idegesített,
hogy amikor nem láttalak, kerestelek. Idegesített, hogy tetszettél. Idegesített, hogy olyan lánynak tűntél, aki soha
nem foglalkozna velem. Aztán rohadtul idegesített, hogy beléd estem – fejezte be halkan, én pedig tágra nyílt
szemmel néztem rá.
– Ez mikor történt? – kérdeztem vékony, még számomra is ismeretlen hangon.
– Folyamatosan.
Reni: Megcsináltátok a matek házit?
Macu: Volt matek házi?
Ricsi:Van ma matek?
Zsolti:Idén még tanulunk matekot?
Xxddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!