Nemtudom, én fiatalnak számítok-e, de imádok olvasni, lány létemre ráadásul a fantasy-t és darkfantasy-t szeretem a legjobban. És az összes barátom szeret olvasni.
21/L
2009. aug. 10. 16:21
2/15 anonim válasza:
14 éves lány vagyok és szerintem a rengeteg könyv olvasása miatt,illetve nem csak könyv,de az olvasás végett vagyok ilyen más,mint pl.osztálytársaim.Gondolkozásban :]
2009. aug. 10. 16:34
3/15 anonim válasza:
28 éves vagyok, gyerekkoromban ki sem lehetett löni a tv elöl, apukám mindig azt mondta kocka lesz a fejem. aztán ahogy nöttem úgy szerettem meg az olvasást, és rengeteg könyvet olvasok, pl verne az egyik kedvencem, de ezer féle könyvet olvastam, most már 3 nyelven. tv szeretek nézni de esténként ha nincs számomra érdekes a tv-ben akkor inkább olvasok, hülyeséget nem nézek csak mert nincs mit tennem.
2009. aug. 10. 16:43
4/15 anonim válasza:
Én 16 éves lány vagyok és tavaly nyár óta imádok olvasni. Azelőtt is el-el olvastam ami kötelező volt, de úgy nem érdekelt. De tavaly nyár óta csak úgy "falom" a könyveket. Nagyon szeretem a fantasy könyveket, ezek a kedvenceim :) Szerintem nem megy ki az olvasás a divatból, vagyis nem lenne szabad kimennie, mert sokkal jobb elolvasni valamit és magadnak elképzelni a szereplőket, mint hogy megnézed a tv-ben :/ Szeretek tv-t nézni és amit elolvastam szívesen meg is nézem, ha meg van filmesítve és össze hasonlítom, hogy melyik volt jobb. Eddig nálam mindig a könyv nyert ×D :)
2009. aug. 10. 19:22
5/15 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem. Kiskoromtól kezdve olvastam, mindent, ami elém került, szépirodalom, tudományos könyvek, verseskötetek, mesék, szkifi, antológiák, bármit.
Hihetetlenül gazdag világ a könyvek és a szavak világa, nagyon értékelem, hogy én ebbe a korba születtem bele. :)
20/L
2009. aug. 10. 19:57
6/15 anonim válasza:
remélem, hogy nem, bár ami az iskolámban van az förtelmes. az első kérdés ha ajánlok egy könyvet, hogy hány oldalas. ha jó akkor nem mindegy?? én mellesleg nagyon szeretek olvasni.
13/l
2009. aug. 10. 20:40
7/15 anonim válasza:
Szerintem se megy ki SOHA a ,,divatbol".
14 eves lany vagyok es az egesz tarsasagi koromben en vagyok az egyeduli aki 3 konyvnem tobbet olvasott eleteben.
Egyesek szerint ez olyan ,,ciki". Igen tudom mit gondoltok es igazatok van. Visszafejlodott es lemaradott a gondolkozasmodjuk. De majd meglatjak ok mit mulasztottak. En nem vagyok kepes ra hogy felnyissam a szemuket hat akkor majd a sors megteszi a magaet mint mindig.
En addig is elvezem a hatalmat amit a sok es klb. fajta konyv olvasasaval szereztem.
2009. aug. 10. 21:37
8/15 anonim válasza:
Régebben még alsós koromban sokat olvastam, és nagyon tetszettek, mostmár csak a kötelezőket olvasom mert nincs időm. 16 f
2009. aug. 11. 14:01
9/15 anonim válasza:
én is imádok olvasni, kikapcsol ha az kell. Csak kezembe veszek egy könyvet és elkezdem olvasni, ha már olvastam akkor a kedvenc fejezetemet keresem meg benne és azt olvasom újra. 18/L
2009. aug. 11. 18:01
10/15 anonim válasza:
16 éevs lány vagyok.... i8gaz, hogy naponta több órát ülök a számítógép előtt, de este lefekvés előtt mindig olvasok egy órácskát... remélem nem megy ki a divatból az olvasás, bár már nem sok embert ismerek, aki falja a könyveket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!