Úgy látom, elég nagy divat manapság Paulo Coelho-t olvasni és tőle idézgetni. Aki nem divatból teszi, az miért ajánlaná? Mit tud ez az író, és milyen témákban ír?
Mert olyan alapvető dolgokról ír, aminél, csak fogod a fejed, hogy "jaj, tényleg, erre nem jöttem rá?"
Nem is az, hogy divat, hanem tényleg ír olyan dolgokat, hogy "baaazz és tényleg". Nem mellesleg például a Veronika meg akar halni vékifejletténél meg csak kiakadtam hogy de baaazzz ez mekkora már :D
És amúgy tényleg van mondanivalója is a könyveknek, nem olyan hulladék, mint a most valóban divatos sokmillió vámpíros könyv.
úúú én pont pár nappal ezelőtt néztem a Veronika meg akar halni című filmet. a végszó az katartikus, olyan jó, hogy nem találok szavakat :D milyen véletlen, hogy pont ez került szóba.
és az eleje, hogy tetszett kedves előző? szerintem az is nagyon-nagyon el lett találva.
Az egész könyvet szeretem, ahogy van :) A film nálam is nagy kedvenc, főleg a főszereplő, Sarah Michelle Gellar miatt, régi nagy kedvencem.
Másik amit olvastam még, a 11 perc. Hát... Igen. Mind mind sok valódi mondanivalóval, tanulsággal van tele, elég akár egy könyvet is elolvasni. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!