Mi értelme pl. Trónok Harcát, és más hasonlókat olvasni? Miért érdekel ez minket?
A rossz győz dologhoz...
Ha a főszereplő jó (az olvasók általában a főszereplőnek szurkolnak), de ennek ellenére a rossz győz, nos ez egy hatalmas kiábrándulás az olvasónak, aki a sarokba hajítana egy ilyen regényt.
Viszont, ha a rossz úgy van felépítve, hogy neki szurkoljunk (tehát lényegében pozitív karakter; ld. pl. Keresztapa), akkor győzhet a rossz, de az olvasó számára az adott karakter úgyis jó lesz.
19:04, az ilyen könyvek azoknak íródnának, akik végre valami másra vágynak, és szerintem meglepően sokan vannak. Mikor elterjedt a pletyka, hogy Rpwling úgy fejezi be HP-sorozatot, hogy Voldemort győz, nem tudod, hány ismerősöm mondta azt, hogy neki úgy jobban tetszene. Nekem is. Én nem dobnám amúgy félre azt a könyvet, amit mondasz, kifejezetten tetszene, végre egy egyedi alkotás is létezne.
A történelem nem unalmas, és amúgy tök ugyanaz mint egy varázslat nélküli fantasy, csak tárgyilagosabb. Az ókor az én kedvencem a történelemben, a modern korról már nem szerettem annyit tanulni, szóval nem lehet így egyértelműen azt mondani, hogy unalmas, mert ahhoz túl nagy. Egyes részei unalmasak, mások izgalmasak, és valóban azon múlik, hogyan ismered meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!