Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik jobb könyv, az aloknyat...

Melyik jobb könyv, az aloknyat vagy a Harry Potter?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 16:56
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
 Harry Potter 
2010. ápr. 9. 18:36
 32/38 anonim ***** válasza:
Harry Potter is jó,Twilight is jó. De nekem a HP vhogy jobban tettszett:-D
2010. máj. 4. 15:07
 33/38 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, de ha már választani kell akkor az Alkonyat.:)
2010. aug. 25. 18:31
 34/38 anonim ***** válasza:

egyértelmű.

HARRY POTTER!!!!!!!!!

2010. aug. 26. 14:49
 35/38 anonim ***** válasza:
teljesen egyértelmű!Harry Potter.Az aloknyat.igen jól írtad. mondjuk filmben mindkettő fos
2010. szept. 19. 16:25
 36/38 anonim ***** válasza:
Harry Potter, bármikor újraolvasom. az Alkonyat könyvek megvannak, de bennem nem keltett akkora hatást, előre látom, hogy nem fogom elolvasni a könyveket újra, a 4-ből az első 200 oldalt olvastam el csak.
2010. okt. 3. 17:10
 37/38 Hyperactyve ***** válasza:
HP!!!!!!
2010. nov. 10. 17:39
 38/38 anonim ***** válasza:

Az Alkonyat története nem fogott meg ezért csak az elsőt olvastam és utána igazából olyan érzésem volt hogy én egy csapnivaló hülye vagyok amiért ezt könyörögtem ki a könyvvásárról...

A Harry Potter-rel kisebb koromban úgy voltam hogy én csakazértsem olvasom el(pedig faltam-falom a könyveket), filmben is láttam egyszer akkor utána amikor kérdezték hogy olvastam e mindig mondtam, hogy nekem a filmből is csak annyi ragadt meg hogy egy nagy fülű félelmetes manó visít(Dobby,HP2,gyengélkedő...XD).Aztán kb másfél éve adták a TVben a HP2-t és rájöttem, hogy ez nem rossz...sőt!Másnap délra az egyik felét már kiolvastam utána egy héten belül az 5ikig aztán vártam agy darabig a hatodikra(az nem volt meg, és könyvtárban sem, de aztán meguntam és nem bírtam ki elolvastam a hetediket.Aztán a hatodik bár karácsonyra kaptam meg a legnagyobb vendégeskedés közepette két nap alatt kiolvastam...:)És azóta is folyamatosan olvasok egy-két másik könyyvet, de aztán megint csak hp-t fogok olvasni...Nyáron egy hétig nem kelhettem fel az ágyból(gipsz)kiolvastam mind a hetet egymás után, vannakk részek amiket már fejből tudok, és nincs olyan nap amikor ne lenne legalább egy HP az ágyam mellett(most éppen angolul próbálom olvasni(nem tudook angolul), de értem...mivel magyarul már annyira megy)

Szóval egyértelmű Harry Potter

2011. jan. 26. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!