Stephen king ragyogás: film vagy könyv a jobb?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 10:32
1/8 anonim válasza:
A könyv jobb szerintem, érdemesebb előbb elolvasni és utána megnézni a filmet, ha kíváncsi vagy arra is, de csalódás lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
miért?
2011. aug. 17. 12:17
3/8 anonim válasza:
Könyvbe félelmetesebb, én elolvastam utána láttam a filmet, de nekem az csalódás volt.
4/8 anonim válasza:
egyértelműen a könyv. majdnem mindig a könyv a jobb. Stephen King esetében például nálam mindig a könyvek nyernek.
5/8 anonim válasza:
Én is a könyvre szavazok, de azért szétválasztanám a filmet mozifilmre és a sorozatra, mert a sorozat sokkal jobban hű volt a könyvhöz.
6/8 anonim válasza:
könyv mert te magad képzeled el.
7/8 Luciferus válasza:
Csatlakozok az előttem szólókhoz, a könyv a jobb!
DE! A filmváltozatot érdemes megnézni mármint a Stanley Cubric féle változatot a Jack Nickolsonnal mert bár nem 100%-ig hű a könyvhöz de a színészi játék és az iszonyú nyomasztó hangulata, egyszerűen zseniális!!! A későbbi feldolgozások egy fillért sem érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!