Ez nézőpont kérdése...az Alkonyat mint vámpírregény pocsék, közen nincs a vámpírokhoz... de mint szerelmes regény remek...
A Harry Potter szintén remek, persze kisgyerekekenek nem ajánlott, mivel egyesek képesek kiugrani seprűvel az ablakon....
Szóval az Alkonyat a vámpírrajongóknak nem nyújt túl nagy csemegét, de ha valaki a romantikát szereti akkor igen...a harry potter a mágis a fantázia világát kedvelőknek remek...
2009. aug. 6. 13:25
12/38 anonim válasza:
nehéz kérdés, amikor elkezdődött a HP őrület jó pár évvel fiatalabb voltam, akkor teljesen a HP-re voltam hangolódva, akkor azt mondom a HP a jobb, mostani fejemmel az alkonyatra voksolok. amúgy mindkettőt imádom.
2009. aug. 7. 06:39
13/38 anonim válasza:
A HP és az Alkonyat is többrészes (ugyan az "Alkonyat" csak az I. rész)
Azt hogy meik a jobb azt nem lehet megmondani, mert két teljesen más műfaj. A továbiakban lehetőleg olyanok akik nem olvasták mindkét könyvet NE írjanak! Én a HP 6. részét szeretem anlegjobban a 7ből és ugyanolyan jókedvel olvastam mint az Alkonyatot.
Öszességiben szerintem nem lehet eldönteni melyik jobb, főleg mivel nem egy hanem több könyvet kéne összevetni. Mind kettő kiválló olvasmány!
2009. aug. 11. 02:47
14/38 anonim válasza:
Harry Potter. Sokkal lebilincselőbb a története, mint az Alkonyatnak.
2009. aug. 11. 11:59
15/38 anonim válasza:
Az Alkonyat a nyerő!:)
2009. aug. 11. 12:02
16/38 anonim válasza:
az alkonyat-film egyértelműen pocsék , és nem csak azért, mert a könyv felét kihagyták... én olvastam az összes meyer- és az összes rowling-könyvet, szerintem meyer jobban ír :) viszont filmként harry potter a nyerő :D
2009. aug. 11. 19:15
17/38 anonim válasza:
Twilight Saga
2009. aug. 12. 21:49
18/38 anonim válasza:
egyértelmüen az Alkonyat legálabb is nekem ez a kedvencem
2009. aug. 12. 22:20
19/38 anonim válasza:
Az alkonyat filmben csak a pasik jók:P.HP-Twilight könyv-ből mind1ik nagyon jó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!