Ti elolvasnátok ilyen témájú könyvsorozatot? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval, szeretnék írni egy könyvsorozatot. Kicsi fantasy, kicsi kaland, kicsi (de most komolyan pici) szerelem, és egyéb. Nem lesznek benne vámpírok, vérfarkasok, inkább tündér-boszorkány téma lenne. Titeket érdekelne? Ha kíváncsi vagy a történetre, írj privátba!2012. szept. 27. 17:33
11/25 anonim válasza:
nekem is átküldenéd? Nem lopok :D
12/25 anonim válasza:
Én is megkaphatnám ? Nagyon érdekelne :)
Hiszen ma már szinte csak olyan könyveket lehet olvasni, amik tele vannak vámpírokkal ( nem mintha az alkonyat nem lenne fav. de akkor is....)
14/25 anonim válasza:
Ha jól van megírva akkor bármilyen történettel sikereket érhetsz el. Engem nagyon érdekelnek az ilyenek...át tudnád küldeni? Nem lopom el, még ha akarnám sem tudnám megírni :)
15/25 anonim válasza:
Ha kérhetem, akkor nekem is elküldenéd? Nyugodj meg én nem lopok senkitől. Nem lenne hozzá lelkiismeretem, és én is írok, szóval tudom milyen lenne, ha tőlem lopnának. Bár az én stílusom egészen más, ezért nem is lopnák. Én ma már társadalom kritikával foglalkozó könyveket írok, azonban régen írtam fantasykat is, de eme a korom már rég eltávozott, megkomolyodott, viszont érdekelne a történeted. Nyugi, nem csalok.
16/25 anonim válasza:
érdekel az ilyen téma, de mivel nő vagyok némi szerelemre, vagy vonzalomra is szükség van, meg kell találni az arany középutat;) és igen már most elolvasnám. 19/N
17/25 anonim válasza:
ha jó és megfog a tartalma, akkor igen, nagyon is érdekelne.
18/25 A kérdező kommentje:
Aki tudja már az alapsztorit: itt egy kicsi részlet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__3626927-e..
Szóval össze lehet vetni az íráskészségem a történettel! :)
2012. nov. 17. 14:56
19/25 anonim válasza:
ha tényleg érdekel a véleményem, írj te privátban :)
várom :)
20/25 anonim válasza:
Elolvastam a kérdést, és nekem is egyből Margit Sandemo sorozata jutott eszembe... Ugyanez a témája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!