Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok mondani jó tiniknek...

Tudtok mondani jó tiniknek szóló szerelmes könyvSOROZATOT?

Figyelt kérdés
Valami sok köteteset szeretnék
2012. aug. 1. 21:40
 1/8 anonim válasza:
60%
...hát, szrintem az szjg a legjobb választás! :] ez egy gimnazista lányról szól, aki a suli legmenőbb pasijába szerelemes, és az 5. kötetben [8 van] össze is jönnek, de addig is vannak szuper, izzasztó helyzetek. a legjobb könyv, érdemes beleolvasni! :]
2012. aug. 2. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Kicsit Old School de olvass Jane Austen könyveket. Könnyed, fiatalos, szerelmes és még mindig megállják a helyüket.

(habár nem sorozat, de van belölük sok)

2012. aug. 2. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
nekem is az szjg a kedvencem, en azt ajanlom. vagy ha meg hosszabbat szeretnel, akkor meg cabottol a neveletlen hercegno naploja. vagy tudom meg mondani kerstin giertol az idotlen szerelem sorozatot, bar azt csak 3 reszesre tervezik.
2012. aug. 2. 13:40
 4/8 Lauraaaaaa. válasza:

Katherine Applegate - szívzűrök sorozat.

nagyon jó könyv, olvastam. van vagy 20 része asszem de még csak 5 van lefordítva magyarra.:)

2012. aug. 2. 21:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) olvastam már az Szjg-t és imádom. És a szívzűrök sorozatot is olvastam és az is nagyon tetszett.
2012. aug. 8. 23:08
 6/8 csibebogi ***** válasza:

Fantasyba ajánlanám:

Becca Fitzpatrick - Hush,Hush , Crescendo ,Silence.

Alyson Noel - Evermore sorozat

Nem fantasy: Leiner Laura - Szent Johanna Gimi

2012. szept. 28. 22:56
 7/8 anonim válasza:

Stephanie Meyer- Alkonat,Új hold,Napfogyatkozás,Hajnalhasadás

tudom hogy csak 4 kötetes de nagyon jó

2012. szept. 29. 09:16
 8/8 szöszideeszes válasza:

Cassandra Clare- Végzet Ereklyéi- Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa, csak 4 kötet van még de ősszel jön ki az 5. és utána a többi..

A Twilight-ot is nagyon ajánlom mert nagyon jó könyvben...

Az első csók sorozat is nagyon jó, és Krestin Gier Időtlen sorozata is nagyon-nagyon jó ( Rubinvörös, Zafírkék,Smaragdzöld)

Még van nagyon sok ilyenfajta, remélem segítettem..

2012. nov. 3. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!