Mikor olvastátok?
Figyelt kérdés
Még nem olvastam a Kujo-t, de azt mondták, h nagyon ijjesztő. ti mikor olvastátok?Nem féltetek?2012. szept. 25. 15:41
1/5 csajszi124 válasza:
Ha alapból is félsz a kutyáktól, akkor eléggé az, de nekem például filmben sokkal ijesztőbb volt. Meg engem valahogy megnyugtat, ha jó vége van a horror dolgoknak :)
2/5 anonim válasza:
Maga az alapsztori annyira nem durva, de az a szekrényes dolog elég parás. Este azért ne olvasd :D
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi azért nem félek a kutyáktól, csak a veszettektől.
2012. szept. 26. 15:44
4/5 anonim válasza:
hú hát én 12 évesen olvastam de én nem vagyok gyenge idegzetű (értsd. egy ismerősöm olvasta annyi idős mint én aor égy 1 hónapig nem aludt ) én is szekrényes résztől paráztam egy kicsit de amugy hát annyira nem durva
tudom ajánlani mert elképesztően jó könyv
stephen king egy isten *-*
5/5 anonim válasza:
14 voltam, amikor olvastam.
De hát a horror regényeknek az a célje, hogy féljen az ember, nem ?
De 11 évesen még nem látnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!