Mi a véleményetek ezekről a könyvekről?
Ken Follett: A titánok bukása
Ken Follett: Az idők végezetéig
Danielle Steel: Kaleidoszkóp
George R. R. Martin: A tűz és jég dala sorozat
Betty Mahmudi: A lányom nélkül soha
J. D. Salinger: Zabhegyező
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
Jodi Picoult: A nővérem húga
Charlotte Bronte: Jane Eyre
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Emily Bronte: Üvöltő szelek
E. L. James: A sötét ötven árnyalata
A szülinapom lassan lesz és nem tudom hogy még melyik könyvet válasszam. Ha még eszetekbe jut valamilyen ezekhez hasonló könyv azokat is nyugodtan írjátok le. :)
Utolsó vagyok
Nekem is az egyk kedvencem az Elfújta a szél, de hidd el, lehet más is ugyanolyan jó.
Bátran vágj bele.
A Jane Eyre-Büszkeség és balítélet-Üvöltő szelek hármast mindenképpen olvasd el, gyönyörűek.
A Tűz és jég dala sorozat is kiváló, izgalmas, csak dicsérni lehet.
A szürke (sötét?) ötven árnyalatáról nyomdafestéket nem tűrő véleményem van, szerintem bármelyik másik jobb lenne.
P.S.: Boldog szülinapot! :D
Follett könyvei kiválók, de először A katedrálist javasolnám, ugyanis Az idők végezetéig ennek a folytatása, és valóban sokkal izgalmasabb az első rész, mint ez a folytatás.
Danielle Steel könyvei bármennyire is romantikus történeteket ír, nem nyálasak, én nagyon szeretem az ő könyveit is.
Jodi Picoult könyvét nem olvastam, a belőle készült filmet láttam, de már az is nagyszerű volt, végigbőgtem, szóval a könyv milliószor jobb lehet nála.
Bronte nővérek könyvei is nagyon jók, habár nekem nehezen emészthetők, főleg az Üvöltő szelek. Szép történet mind a kettő.
E. L. James könyve bestseller, nem véletlenül. Habár még nem volt alkalmam elolvasni, csak a tartalma alapján tudok ítélni, de engem felcsigázott.
Ezek közül a helyedben Picoult könyvét venném meg, mert arra nagyon kíváncsi vagyok. De azt javaslom neked, hogy Ken Follett: A katedrális c. könyvével kezdj. Ez volt az első regényem az írótól, azóta falom a könyveit. 1000 oldal körül van, de könnyű, érthető, és nagyonnagyon izgalmas olvasmány, 3 nap alatt kivégzem az 1000 oldalt :) Szóval én ezt javaslom neked, nem fogod megbánni! :)
köszönöm az eddigi válaszokat és a jó kívánságokat :D
Már olvastam A katedrálist ezért is szemezek Az idők végezetével. Nekem is nagyon tetszett és hamar a kedvenc könyveim listájára került :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!