de még nem döntöttem el úgyh majd később megírom...
2012. szept. 18. 02:06
2/9 anonim válasza:
Én Kőnig-et szeretem. Az első benyomás ellenére okos, talpraesett, nagyon jól titkolja, hogy az ellenálláshoz tartozik és még szíve is van.
2012. szept. 18. 09:56
3/9 anonim válasza:
Nekem Gina és a Torma :)
2012. szept. 19. 17:05
4/9 anonim válasza:
Vitay tábornok úr nálam a No.1
és a második helyen holtversenyben Gina és Abigél :)
2012. szept. 23. 15:28
5/9 anonim válasza:
Muray és Szabó Anikó. Kiss Marit uttálom legjobban
2012. okt. 5. 20:02
6/9 anonim válasza:
Kőnig tanár úr. :) Olyan jól titkolja azt is, hogy az ellenállás tagja, azt is, hogy ő Abigél, közben meg egy pillanatra alig téveszti szem elől Gigit. Meg olyan nagy szíve van. Hogy lehetne őt nem szeretni?!
2013. aug. 14. 14:03
7/9 anonim válasza:
Gina - Mindig szeretem a főhősöket, főhősnőket
Zsuzsanna - Úgy bírtam, hogy olyan rideg és merev minden jóindulata ellenére, közben fogalma sem volt semmiről
Kőnig - Osztom az előző hozzászóló véleményét... nem lehet őt nem szeretni
Torma Piroska - Olyan kedves és aranyos volt, ő állt a legközelebb Ginához
Az igazgató - Nem tudom, miért szeretem, talán mert érdekel az unokahúgával kapcsolatos személyes élményei, tapasztalatai.
2015. jún. 10. 07:10
8/9 anonim válasza:
6. válaszoló vagyok. Újra elolvastam a könyvet, néztem a filmet, még mindig egyszerűen imádom, de rájöttem, hogy a #1 Kőnig tanár úr mellett igazából Ginát (aki talpraesett, nameg főhősnő), Horn Micit (aki egyszerűen olyan jószívű és persze ellenálló) illetve Zsuzsannát is nagyon szeretem, aki hiába tűnik ridegnek, valójában nagyon kedves és szereti Kőniget :3 Torma Piroska is végtelenül szerethető karakter :)
2015. okt. 12. 18:47
9/9 Aniko121 válasza:
1. König - kedvencem.
2.Zsuzsanna - igaz, kicsit rideg, de valójában kedves és tényleg tudja szeretni Königet úgy, ahogy van
3. Gina és Horn Mici - Gina szerethetö, Horn Mici megnagyon vicces
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!