A Gossip Girl hányadik évada a kedvencetek? Szinkronos vagy feliratos verzió? Ki a kedvenc szereplőtök? Miért?
:)Nekem az első két évad a kedvencem + a Blair és Dan-es részek ugye az 5. évadban(ha jól emlékszem):)
De az egészet nagyon bírom:)
Fúú...én szinkronosan néztem(3. vagy 4. évadig már nem is tudom)azután feliratosan...hát elég nehéz volt átváltani de már megszoktam úgy hogy választani nem tudok...
Kedvenc...hmmm a régi Rufus...jó szülő na és még helyes is:)
Az 1-3 évad nagyon jó. Csak és kizárólag feliratosan nézem, szinkronosan elviselhetetlen, nyávogós hangja van mindenkinek.
A kedvenc szereplő? Egyértelműen Chuck és Blair. Én speciel csak miattuk nézem a sorozatot. Az 5. évad számomra szenvedés volt, főleg mikor a Blair és a Dan összejöttek..
Nekem a 3. évad a kedvencem (ha jól emlékszem abban van együtt Nate&Serena). Amúgy nekem Nate a kedvenc szereplőm <3, szerintem Serenaval jól összeillett, dehát ők már nem lesznek együtt....:(
Én Dant annyira nem bírom (Jennyt a végére meg már kifejezetten utáltam). Meg persze az összes Chuck&Blaires rész nagyon jó. :)
És én szinkronosan jobban szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!