Ki a kedvenc szereplőtök J. R. Ward Fekete tőr testvériség sorozatában és miért? Melyik a kedvenc jelenetetek (itek) a könyvekben? Kit miért szerettek vagy miért nem.
Én egyenlőre a 4. részig jutottam el, de akit az elejétől fogva imádok az Butch. Különösebb oka nincs, talán csak az, hogy zsaru volt és mindig David Boreanaz jutott róla eszembe, vagyis Booth a Dr. Csontból, mert hát abban az a kedvenc karakter. :D
De nagyon szeretem Zsadistot és Rhage-t is. *-* :D
Utcsó vagyok :)
És a kedvenc jelenetem is a Síron túli szeretőben van, amikor Mary a háza előtt szemtől szemben áll a Vadállattal :)
Vishous & Rhage a két kedvencem.
Sztorik:
1. Mary kigyógyul a rákból és rohan Rhage-hez, aki próbálja elküldeni magától az Őrző miatt
2. V-t kezeli Jane, és felfedezi a testét pusztán tudományos célból.
Nekem igazából sok karakter tetszik, de talán a legjobban Butch.
De ezen kívül Phury, Zsadist,Vishous, Rhage, Blay ... meg még jó sokan
Jelenetek???
-Amikor Butch és Marissa karanténban vannak és fekszenek egymás mellett az ágyban és stb... :D
-A Megsebzett szeretőben a legvége, amikor úgy mutatja be, hogy már megszületett Zsadist lánya és beviszi hozzá Bella az edzőterembe
-A Halhatatlan szeretőben , amikor Blay és Qhuinn bent vannak egy szobában mielőtt Blay elmenne Saxtonnal találkozni
de ez csak néhány példa, mert sok van, amit szeretek, viszont még nem sikerült jó néhány könyvet elolvasnom... :\
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!