Melyik a kedvenc kabaré jelenetetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 19:53
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=ssi1lWmNoAs
nem kabaré, de szerintem csúcs.
3/11 anonim válasza:
Nem linkelek, leírom, úgyis a legtöbben ismerik: A Bodrogi Gyula, mikor bemegy a patikába óvszerért.
Ez a kedvencem. Meg van még egy, a címe. Optikus, Gálvölgyi János és Körmendi János szerepel benne.
4/11 anonim válasza:
Amikor Gálvölgyi öregembert utánoz, az mindig nagyon jó :D
5/11 anonim válasza:
Salamon Bela:Ha en egyszer kinyitom a szamat..
7/11 ava87 válasza:
20:19-as, ugyan ezt a kettőt akartam írni :D
Még a harmadik kedvencemet hozzátenném, az a címe, hogy Mellékhatás (Sinkovits, Szombathy, Tábori).
8/11 anonim válasza:
A Sas-kabarét sokat néztem, azon belül a Defekt duó. Haláliak!
9/11 anonim válasza:
Markos-Nádas Katona dolog
10/11 anonim válasza:
Most éppen ez, Régi szép idők a címe, de sajnos a jelenet nincs meg, csak a szövegkönyve, de el lehet képzelni a hangokat hozzá (egyébként Monty Pithon az eredetije)
Meg ugye az optikus (aminek a magyarja sokkal nagyobb at üt mint az eredeti angol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!