Melyik a kedvenc sorozatotok?
A legjobb a Dr.Csontde jó még a mentalista, hazudj ha tudsz,castle,
(mindörökké szerelem,ezel bosszú mindhalálig,második esély,rubi az elbüvölő szörnyeteg)
A palota ékköve: igaz történet, egy udvarhölgyről szól, aki elveszíti szüleit. A palotában felfigyelnek okosságára, kedvességére, szépségére. Az ő életét követhetjük nyomon egészen a kezdetektől.
A Silla királyság ékköve: pont most fejezték be az ismétlést az M2-n, minden idők legjobb sorozatának tartják. Történet két ikerhercegnőről, akiket egy gonosz jóslat miatt elválasztottak egymástól. Egy napon azonban, mikor a Taklamakánba küldött leány nevelőanyját megöleti majdani legnagyobb ellensége, kezdetét veszi a kaland. Deok-man a Kínai Birodalmon keresztül visszatér Sillába, ahol megismerkedik nővérével és szerelmével, Jusinnal.
A királyi ház titkai: Dong yi egy nap magára marad, mikor megölik a szegényeket és elesetteket védelmező Penge Szövetséget. Ők nem tehetnek a palotában történő intrikákról, mégis bűnbakként állították be a társaságot. A kislány bosszút esküszik. Beáll a palotába szolgálónak a Zeneakadémián, ahogy pedig serdül, úgy fedezhetjük fel báját, okosságát, kedvességét, amiknek nagy hasznát veszi. Mindig magasabb rangra lép.
Nekem ezek a kedvenceim.
17/L.
entourage
game of thrones
spartacus: blood and sand / gods of the arena
ezek mind jók, az entourage-et kivéve mindből csak egy-egy évad van(egyelőre, szerencsére), előbbiből most indult a nyolcadik, ami sajnos az utolsó :/ viszont mind a négyet tudom ajánlani, engem lekötöttek :)
bocsánat, felszínes voltam :P
entourage: vincent chase egy épp a szemünk előtt berobbanó hollywood-i fiatal sztár aki féltestvérével és két gyerekkori barátjukkal él Los Angeles-ben. a sorozat tulajdonképp a srácok életének alakulását mutatja be, mélypontokkal és igazi drámákkal, ugyanakkor sokszor nagyon humoros. a történet egyébként Mark Wahlberg pályájának sorozatba tétele, a nevek természetesen változtak, de van jópár egyezés a sorozat és a valóság között. a sorozatban sok amerikai sztár feltűnik, kosarasok, focisták, színészek, énekesek :)
game of thrones: a game of thrones könyvsorozat alapján készült sorozat a hét királyság életét mutatja be, amolyan történelmi drámának mondanám én, lebilincselő látvánnyal megspékelve. az első évad tíz egyórás részből áll, jövőre jön az új évad.
spartacus: blood and sand: tulajdonképpen spartacus történetéről szól, azt mutatja be 12 részen keresztül a sorozat, hogy hogy lett spartacus-ból az, aki. igen magávalragadó a történet, azonban - szerencsére - nem fukarkodtak a látvánnyal ők sem, vagyis a harcokban rengetek vér, élethű sebek, a mulatságokban pedig csöcsök és szex-jelenetek vannak, olyan érzés, mint ha mi is ott lennénk abban a korban.
gods of the arena: mivel a spartacust az első évadban játszó színész rákos lett forgattak egy amolyan nulladik évadot, ahol megtudjuk, honnan jutottunk el az első évad első részében megismert helyzethez. a történet itt nem spartacus-ról, hanem a batiatus-ház(spartacus 'rabszolganeveldéje') felemelkedéséről szól. mindenképp azt javaslom, hogy előbb a b&s-t nézd és csak utána a gota-t, ha teheted felirattal, mert bár biztos, hogy a magyar szinkron jó, de azért az eredeti hangok szerintem jobbak, főleg egy aréna-jelenetnél mondjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!