Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJG fanok, ha készülne...

SZJG fanok, ha készülne film/sorozat a könyvből, kinek a szerepét játszanátok el a legszívesebben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nem számítanak a külsőségek (tehát ha mondjuk Cortez akarsz lenni, nem kell úgy kinézned, lehetsz akár egy kopasz izompacsirta is), és fantasztikus színészi tehetség vagy. :-) Kinek a szerepét játszanád el szívesen?

Én Kingáét.

2012. szept. 15. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én egyértelműen Kingáét, ha meg fiú lennék akkor meg Zsoltiét de talán Dave-ét i:DD <3
2012. okt. 21. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Én tuti, hogy Kingát, mert biztos vicces lenne mindenkire ráüvölteni :) Fiúk közül pedig Zsoltit!!
2012. dec. 16. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Kinga!. Már csak azért is mert én nagyon birom a személyiségét. És nagyon szeretenék rá hasonlitani, ,mivel a való életben nem vagyok Kinga, jó lenne legalább megjátszani :)
2012. dec. 26. 14:33
 14/16 anonim válasza:
Én Reniét...Totál egyezik minden,egypár dolgot kivéve.. De amúy stimmel. Kinézetre is... Sőtétszőke haj.. De azt hiszem Kingát is eltudnám játszani :)
2013. aug. 8. 15:15
 15/16 anonim válasza:
Virág. (Kinézetre nem hasonlít, mert én félig japán vagyok.)
2013. aug. 29. 23:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Én Kingát, őt jól lehet alakítani.

Ha fiú lennék Ricsi(kedvenc:) vagy Dave.

Reni semmikép sem lennék......szerintem nem túl érdekes őt eljátszani...meg aztán én nem szeretnék főszerepet.=)

2013. nov. 27. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!