Mi történik a Kardok Viharában - George R. R. Martin - valaki le tudná írni nekem?
Figyelt kérdés
Mi történik Aryával, Theonnal, Robbal, Sansával, Tyrionnal? Mármint az tudom, hogy összeházasodnak Sansa és Tyrion, de miért? Hogy hal meg Robb és Theon? Mi lett Brannnel és Rikonnal? És Joffrey? Valaki le tudná írni nekem vagy egy oldalt belinkelni, ahol fenn van a cselekmény?
Köszönöm! :)
2012. aug. 29. 14:34
52/52 anonim válasza:
hát lehet, mert én úgy vettem ki a könyvekből hogy Nymeria gyűjti maga köré a farkasokat, gondolom lassan Arya-val megtalálják egymást, vagy Sansával, mert Aryanak nincs már annyira szüksége a farkasra :) Sansa meg Kisujj vezetnék a farkashordát, mennyire menő lenne már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!