Mi történik a Kardok Viharában - George R. R. Martin - valaki le tudná írni nekem?
Mi történik Aryával, Theonnal, Robbal, Sansával, Tyrionnal? Mármint az tudom, hogy összeházasodnak Sansa és Tyrion, de miért? Hogy hal meg Robb és Theon? Mi lett Brannnel és Rikonnal? És Joffrey? Valaki le tudná írni nekem vagy egy oldalt belinkelni, ahol fenn van a cselekmény?
Köszönöm! :)
Ezek érdekesek, nem is gondoltam rá:)
Benjennel még biztos lesz valami, nem keresték volna ennyire ha halott lenne!
Lyanna lehet hogy azért került be, mert erőszakos halált halt... vagy nem tudom:)
Ha Lyannának és Rhaegernek született is gyereke, az nem Jon lesz. Túl kiszámtáható. Jon nagyon hasonlít Nedre (ahogy Arya is). Szerintem, ha már lesz gyerek, az Robb lesz. Ugye most meghalt, de van az a jóslat a feltámadásról...
Meg érdekes, hogy amikor Jon kicserélteti Szegfű meg a Mance gyerekét, Martin többször hangoztattja, a történelem ismétli önmagát.
A halásznős sztorival pedig csak gúnyolódtak...
hűha, van egy olyan érzésem, hogy már nem a Kardok Viharánál tartunk... :D Ser Jorah-val mi a helyzet, meghalt már? Az első kötetben nem voltak utalások Jon anyjára, vagy rosszul emlékszem?
Van egy olyan érzésem, hogy a sorozat végére mindenki meghal és az utolsó lekapcsolja a villanyt. Theon mit csinál az új személyiségében? A Sárkányok Táncában tér vissza nem igaz?
Hát Theon helyében nagyon senki nem lenne. A Bolton, Ramsey megkínoztattja, aztán Jeyne Poole-val (Sanse barátnője, ál-Arya) megy Stannishez.
Meghalni mindenki nem halhat meg szerintem. Arra pedig ne számítsunk, hogy boldogon éltek, míg meg nem... A trónok harcát a történet befejezése után is fogják játsszani, ahogy előtte is tették (a Targeryenek kiirtása, a hódítás, stb.).
Jon anyjáról többen különböző dolgokat mondtak, olyan is volt, hogy valami Dereshez tartozó faluból származik, ha jól emlékszem, de ez nyilván nem igaz, ez nem lenne titok. Ned azt mondta Jonnak mikor utoljára látta, hogy mikor legközelebb találkoznak, elmondja ki az: ez még várat magára, úgyhogy lehet hogy majd Bran intézi el a találkozást, ő már látta Nedet a szívfánál...
Ser Jorah él, most épp Tyrionnal együtt rabszolgának adták el, ahonnan Tyrion megszöktette magukat, még nem tudni mi lesz velük! Ott vannak Meereen közelében, lassan találkoznak majd DAny-vel valószínűleg.
Előző! Mance gyerekét még ugye a Varjak lakomájában cserélik ki Szegfűével, ezt Sam csak később mondja meg és itt említi többször Aemon, hogy a történelem ismétli önmagát.
Konkrétan pedig a Sárkányok táncában Jon ötli ezt ki, hogy lehetőleg mind2 baba életben maradjon. Stannis megölné Szegfű gyerekét, mert vérfertőzésből született, a másikat meg el akarja égetni. Ha kicserélik őket, Szegfű meg elviszi az "övét" , nagyobb esélyük van.
A jóslat meg az az újjászületett harcos...akiről azt hiszik, hogy Stannis, csakhogy nem ő az. Erre is szintént Sam és Aemon utal. Bár Jon is megemlíti, hogy a kardjának nincs melege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!