Mi történik a Kardok Viharában - George R. R. Martin - valaki le tudná írni nekem?
Mi történik Aryával, Theonnal, Robbal, Sansával, Tyrionnal? Mármint az tudom, hogy összeházasodnak Sansa és Tyrion, de miért? Hogy hal meg Robb és Theon? Mi lett Brannnel és Rikonnal? És Joffrey? Valaki le tudná írni nekem vagy egy oldalt belinkelni, ahol fenn van a cselekmény?
Köszönöm! :)
ja tényleg, így már emlékszem a jóslatra, köszi:)
a gyerekcserére emlékszem, meg arra is hogy miért történt, csak arra nem emlékeztem h mondták h a történelem ismétli önmagát:)
ha ez gyerekcserére utal, akkor ez még érdekes kérdéseket vethet fel :D
köszi a választ:)
Az újjászületett harcos szerintem Beric Dondarrion volt, akit R'hllor papja hatszor hozott vissza a halálból (hetedjére halt meg végleg), és valódi lángoló kardja is volt.
Vicces, hogy a nagy háborúban így odaveszett a próféta. :D
Szerintem Havas Jon az újjászületett Azor Ahai
mert mikor Melisandre meg akarta nézni hogy ki az akkor Jont látta
Remélem nem Sansa lesz az új királynő. Az 1. részben annyira idegesítő és naiv volt, ezért nem szeretem annyira. Margaery se lehet aki legyőzi Cerceit mert ő is arra gondolt plusz mindenki mondja hogy Dany a legszebb. Szerintem Dany Azor Ahai reinkarnációja, elvégre vannak sárkányai. Dondarion is csak olyan kardot használt mint Stannis az a pap csinálta neki.
Szerintem Jon nem fog meghalni mert valami jelentősége van, bár ha meg is hal majd Melisandre feltámasztja.
Én is Gregor Clegane-re gondoltam, de nem tudom hogy az lehetséges e bár ki tudja mit csinál Qybrun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!