Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi történik a Kardok Viharában...

Mi történik a Kardok Viharában - George R. R. Martin - valaki le tudná írni nekem?

Figyelt kérdés

Mi történik Aryával, Theonnal, Robbal, Sansával, Tyrionnal? Mármint az tudom, hogy összeházasodnak Sansa és Tyrion, de miért? Hogy hal meg Robb és Theon? Mi lett Brannnel és Rikonnal? És Joffrey? Valaki le tudná írni nekem vagy egy oldalt belinkelni, ahol fenn van a cselekmény?

Köszönöm! :)

2012. aug. 29. 14:34
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Arya ilyen szempontból tényleg talán a legokosabb Stark (mármint a cselszövések átlátásában), meg őt nem vakította el a "tiniszerelem" sem. Viszont jó, hogy sikerült megszöknie, mert nem sokáig húzta volna Királyvárban. Ő nem tudja, mikor kell hallgatni.

Robb-ban is az volt a hiba (meg Catben is), hogy mindenkitől ugyanazt a becsületességet várták el. Ez lett a vesztük is.

És Jon is ezt a becsületet próbálja elültetni, de nem mindenki Stark.

Bran meg sz*rik az egészre. xD

2012. nov. 3. 21:38
 42/52 anonim ***** válasza:

mondjuk Aryanál ez a korából adódott, ha idősebb, elképzelhető hogy ő is beleszeret Joffrei-ba, de kicsi volt még:)

Én szeretem Sansát, biztos fog ő még érdekes dolgokat csinálni Kisujjal :D

2012. nov. 4. 10:57
 43/52 anonim ***** válasza:

Az új királynő, aki a jóslat szerint letaszítja Cerceit, az egyértelműen Dany lesz. A történet legvégére szerintem összefonódik az összes szál. Dany előbb-utóbb eljön westerosra és a mások is támadni fognak.

A királyi testőrség új tagja meg szerintem Gregor Clegane zombija. Hiszen nem eszik, nem iszik, nem jár wc-re, nem beszél, nem láthatják az arcát...

Clegane holttestét meg senki nem látta eddig, Qyburn kapta meg, aki elég valószínű, hogy nekromanta. (Anno mondta, hogy azért fosztották meg a láncától, mert a halál jobban érdekelte, mint az élet.)

2012. nov. 4. 18:31
 44/52 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem igazad van más nem lehet tuti, hogy Gregor az, csak akkor kinek a koponyáját küldték el Dorne-ba?

Sansának meg remélem valami normális férje lesz aki jól is néz ki és kedves is vele, ennyit mindenképp megérdemel.

2012. nov. 4. 19:23
 45/52 anonim ***** válasza:

Ja meg még annyi hogy remélem Jon Lyanna és Rhaegar gyereke, mert akkor ő lenne a harmadik Targaryen.

Meg annyit szeretnék kérdezni hogy akkor most Brienne meghalt és újraélesztették, vagy nem is halt meg?

2012. nov. 4. 19:28
 46/52 anonim ***** válasza:
szerintem Brienne nem halt meg, gondolom Cat felajánlotta hogy életben hagyja, ha elhozza neki Jaime-t, mert más nem tudta volna elcsalni hozzá. De remélem Jaime-t sem öli majd meg.
2012. nov. 5. 14:31
 47/52 anonim ***** válasza:

Sansának Tyrionnál jobb férje nem is lehetett volna, csak hát a törpe förtelmesen ronda.

Dhorneba csak egy koponyát küldtek el, az meg lehetett bárkié, csak mert "nagy".

Jon származása érdekes. De vajon életben marad? Szerintem vagy úgy végzi, mint Rob, vagy Melisandre feltámasztja/meggyógyítja, ahogy Victariont vagy Dondarriont is feltámasztotta/meggyógyította egy Lord of Light pap, mert az istenének fontos volt.

Jon pedig igencsak kulcs szerepet tölt be a mások, ezáltal pedig a "másik isten" elleni harcban. Pont úgy, ahogy Dany is, akit ha fogadni kéne, szerintem Victarion hoz vissza Westerosra.

Jon már csak azért is fontos lenne, mert nézve a beharangozott fő karaktereket, eddig egyáltalán nincs "szemünk" a falon, így fogalmunk sincs, mi fog ott történni.

Amúgy szerintetek a wildling-ekkel most mi lesz? Szerintem elindulnak majd kiszabadítani Mance Raydert, de hogy közben kik ellen fordulnak még....

2012. nov. 6. 21:33
 48/52 anonim ***** válasza:

Tyrion Lannister. A Lannisterek miatt halt meg mindenki, akit szeretett. (Vagy legalábbis ő így tudja.) Nem meglepő, hogy nem tapsikolt örömében. Ráadásul azt is tudta, hogy csak Deres kell nekik, Sansa egészen más házasságra vágyik, nem érdekre.

És Tyrionnak sem jött be Sansa, csak egymást kölcsönösen tisztelik. Az nem szerelem.

Szerintem is Gregor lesz feltámasztva. A halottak egyre jobban lepik el Westerost a vörös isten által. Érdekes, érdekes. Könnyen kijátszotta a Fal varázslatát. Legalábbis én így látom. Szerintem ő a gonosz isten, és ahogy a mi világunkban metaforikusan a Sátán megpróbálja lerombolni Istent, úgy teszi ezt a Tűz istene is. (nem vagyok vallásos, csak érdekes a hasonlat) Anno láttam is egy plakátot vagy rajzot, amin Melisandre és Stannis van körülvéve lángokkal (pokol) és felettük van egy démon szarvakkal. (Itt a könyvekben utalás lehet a langoló szarvas is a mi Sátán ábrázolásunkra.) Legalábbis én így látom. Aztán majd kiderül.

Jon pedig tuti nem hal meg. Éppen elég Stark halt már meg.

2012. nov. 7. 00:52
 49/52 anonim ***** válasza:

szerintem sem hal meg Jon, ha másért nem, azért amit az utolsó előtti válaszoló írt, hogy most nincs olyan karakter a falon akinek a szemszögéből láthatnánk a történteket! hacsak nem Melisandre, de azt azért kétlem.

Meg ha nem is ő a harmadik Targaryen, akkor is több lehetőség van a karakterében mint hogy így végetérjen! Egyébként az is elképzelhető szerintem, hogy nem lesz köze a Targaryenekhez, hanem inkább az lesz fontos hogy ő is varg, és Brannel és Aryaval irányítják majd a sárkányokat. Ha még Targaryen is lenne az nem kicsit lenne menő, hogy lovas is meg varg is :)

mondjuk még Rickonról nem tudunk semmit, lehet hogy ő is varg, bár nem valószínű mert eddig nem nagyon tudta fegyelmezni a farkasát...

2012. nov. 7. 12:19
 50/52 anonim ***** válasza:

Szerintem a farkas egy kicsit a gazdája személyiséget birtokolja. Rickon pedig elveszettnek érezte magát, ugyanis levesztette apját, anyját, nővereit, bátyjait, a farkas pedig erősen védte ezért. Lehet Rickon is ennyire forrófejű lesz.

Lásd, Nymeria is eléggé "vad" volt, pont mind Arya.

Kár, hogy Lady nem szerepelt többet, bár Sansa álmodik néha róla. Lehet azok is farkasálmok? Gondolom benne ez elég gyenge, mert hama elveszti a farkasát, de most mintha körülötte gyülekeznének.

Mindenestre megnézném, ahogy a Starkok egy igazi faskashadsereggel vonulnak fel. A remfarkasok sokkal királyabbak, mint a sárkányok. Bár én is sákrányb*zi vagyok, de farkasokat a Starkok alá! xD

2012. nov. 7. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!