Tumbi kérdése:
Éreztetek már olyat, hogy elkezdtetek olvasni egy könyvet, de annyira tetszett, hogy nem akartátok végig olvasni?
Figyelt kérdés
Úgy értem annyira jó volt, hogy nem akartátok, hogy "elfogyjon" persze vártátok már a történet végét, de azt akartátok, hogy addig még jó sokat keljen olvasni? Én most így vagyok vele :)) Paulo Coelho-11 perc2012. aug. 24. 21:57
1/11 anonim válasza:
Egyszer. De hogy jön ez a tudományokhoz?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudtam , hova soroljam ... szórakozás, vagy tudomány :D
2012. aug. 24. 22:13
3/11 anonim válasza:
Nagyon sokszor. Ezeket a könyveket idővel újra és újra elolvasom!
4/11 anonim válasza:
Nekem ilyen filmnél volt párszor.
6/11 anonim válasza:
Volt és nagyon rossz. :D Magam ellen vagyok, nem akarom végigolvasni de ugyanakkor letenni sem...
7/11 anonim válasza:
Nekem is volt, többször is, és ahogy az előttem szóló írta, nagyon rossz érzés.
8/11 anonim válasza:
Igen. Akkor még nincs baj, ha van többi része is, de ha az az utolsó vagy egyetlen, elég vacak. Tudni akarom a végét, de mégse, mert az a VÉGE. De szerintem ilyen egy jó könyv, még ha "fáj" is. :)
9/11 anonim válasza:
Nem, ha tetszik egy könyv, akkor minél hamarabb akarom kiolvasni.
10/11 anonim válasza:
Igen, de még csak szent johanna giminél. Komolyan, bűntudatom volt mindig a legvégén, hogy ilyen gyorsan kiolvastam, mert nekem egy olyan könyv 2 nap, annyira tetszik!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!