Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvíráshot szeretnék tanácso...

Könyvíráshot szeretnék tanácsokat, illetve véleményeket?!

Figyelt kérdés

Szeretnék egy könyvet írni,és nem tudom,hogy pontosan,milyen témában is írjak.Melyek a népszerűek mostanság?A helyszínek e kontinensen,illetve,hol játszódjanak le?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 22. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

én is, ezért is javasoltam. De azt hiszem, ez nem az a téma, amibe egy kezdő író belefog.

Én jelenleg hasonlóval próbálkozom, csak nem alaszkában játszódik :)

2012. aug. 24. 10:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Tegnap összeszedtem az akaraterőmet,és levázoltam a személyeket,valamint a helyszineket,és igen,ment a könyvírás,mint a karikacsapás.Csak úgy jöttek az ötletek.Egyedüli probléma a szereplők ruhájával volt gond.
2012. aug. 24. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
A szereplők ruháját nem feltétlen kell olyan részletesen leírni, hacsak nem te ragaszkodsz hozzá. Mondjuk, én a főszereplők ruháit mindig leírom, de a többiről maximum annyit, hogy pl: a zöld pulóver kiemelte a szeme színét, de ezzel kapcsolatban nem muszáj olyan részletekbe menően fogalmazni, szerintem.
2012. aug. 24. 12:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem fontos, hacsak nem olyan világban játszódik a történek, ahol ennek szerepe van. Én szinte sosem foglalkozom ezzel.

Pontosan mit írsz? Mármint milyen műfajt?

2012. aug. 24. 13:58
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát a műfaját még nem határoznám meg,majd ha elkészült,akkor tudni fogom.Csak annyi mondhatok,hogy a görög mitológia szereplői vesznek részt a könyvemben.Több hangsúlyt fektetek az istenekre,mint például Rick Riordan a könyveiben. Kulcsfontosságú lesz benne a béke és a barátság.A főszereplő kissé magányos és visszahúzódó,jobban leli társaságát a könyvekben.De a történet folyamán szerez két igazi barátot,akik megmutatják a barátság igazi értékét.

Hát nagyvonalakban ennyit! :) Tegnap már el is készültem az első fejezettel. :)

2012. aug. 24. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:
A csillogó homoszexuális vámpírok elég népszerűek manapság, írj róluk könyvet, tuti befutsz vele.
2012. aug. 25. 23:39
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem az első "regényed" csak tőled függ, a te fejedben születik, egyszerűen rólad szól. Ne hallgass másra!!! Saját ötlet, saját karakterek, saját magad által választott helyszín, kor.

Az első szárnypróbálgatásnál semmi sem számít, csakis te.

Ha már szereztél tapasztalatot, lendülhetsz bele odafigyelve a részletekre.

2012. szept. 17. 16:40
 18/18 anonim ***** válasza:

és fütyülj arra, mit tartanak sablonosnak és mit nem... hány vámpíros könyv látott világot és sablon ide vagy oda, még mindig tarolnak

egyébként sok sikert!

2012. szept. 17. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!