Könyvíráshot szeretnék tanácsokat, illetve véleményeket?!
Szeretnék egy könyvet írni,és nem tudom,hogy pontosan,milyen témában is írjak.Melyek a népszerűek mostanság?A helyszínek e kontinensen,illetve,hol játszódjanak le?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Első vagyok:
én is, ezért is javasoltam. De azt hiszem, ez nem az a téma, amibe egy kezdő író belefog.
Én jelenleg hasonlóval próbálkozom, csak nem alaszkában játszódik :)
Szerintem sem fontos, hacsak nem olyan világban játszódik a történek, ahol ennek szerepe van. Én szinte sosem foglalkozom ezzel.
Pontosan mit írsz? Mármint milyen műfajt?
Hát a műfaját még nem határoznám meg,majd ha elkészült,akkor tudni fogom.Csak annyi mondhatok,hogy a görög mitológia szereplői vesznek részt a könyvemben.Több hangsúlyt fektetek az istenekre,mint például Rick Riordan a könyveiben. Kulcsfontosságú lesz benne a béke és a barátság.A főszereplő kissé magányos és visszahúzódó,jobban leli társaságát a könyvekben.De a történet folyamán szerez két igazi barátot,akik megmutatják a barátság igazi értékét.
Hát nagyvonalakban ennyit! :) Tegnap már el is készültem az első fejezettel. :)
szerintem az első "regényed" csak tőled függ, a te fejedben születik, egyszerűen rólad szól. Ne hallgass másra!!! Saját ötlet, saját karakterek, saját magad által választott helyszín, kor.
Az első szárnypróbálgatásnál semmi sem számít, csakis te.
Ha már szereztél tapasztalatot, lendülhetsz bele odafigyelve a részletekre.
és fütyülj arra, mit tartanak sablonosnak és mit nem... hány vámpíros könyv látott világot és sablon ide vagy oda, még mindig tarolnak
egyébként sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!