Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 17 eves fiu vagyok es velemeny...

17 eves fiu vagyok es velemenyeket kerenek a Zabhegyezorol?

Figyelt kérdés
Eddig csak hallottam rola es kivancsi vagyok, hogy mirol szol es milyen hosszu?

2012. júl. 5. 18:49
 1/4 rajcziz ***** válasza:
61%
Egy kb. korodbeli fiúról szól, aki szép lassan "megzakkan". Igazából komoly, szó szerinti értelembe vett története nincs, de nagyon jó olvasmány, és kb. 100 oldal, szóval egyáltalán nem sok. Egy délután elolvasható.
2012. júl. 5. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Én most olvasom, szerintem nagyon jó és érdekes könyv, de Salingernek van egy sajátos stílusa, amit szeretsz vagy sem. Mondjuk, a te korosztályodban szerintem a többségnek tetszhet.
2012. júl. 5. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Én nagyon szeretem a Zabhegyezőt, bár nagyon érdekes, hogy eddig háromszor olvastam, és mind a háromszor más benyomást keltett bennem.

Amikor először olvastam, 13 éves voltam, és nagyon szórakoztatónak találtam a nyelvezete, a stílusa miatt. Még nem igazán sikerült felfognom a mélyebb tartalmat.

17 évesen megint olvastam, akkor Holdent nagyon sajnáltam, akkor már jobban megérintett a történet, de valahogyan egy laza srác benyomását keltette bennem, aki sz.rik a világra.é

Idén, 20 évesen elolvastam újra, és ekkor már a főszereplő iránt inkább szánalmat éreztem, mert most már fel tudom fogni, hogy szép lassan sodródik az összeomlás felé, ezt mutatja be a könyv.

Kis rövidke amúgy. Érdemes elolvasni.:)

2012. júl. 6. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
61%

Én tegnap kezdtem neki, eddig nagyon bejön =D Tetszik az a laza stílusa, szinte olvastatja magát.

16/l

2012. júl. 7. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!