17 eves fiu vagyok es velemenyeket kerenek a Zabhegyezorol?
Én nagyon szeretem a Zabhegyezőt, bár nagyon érdekes, hogy eddig háromszor olvastam, és mind a háromszor más benyomást keltett bennem.
Amikor először olvastam, 13 éves voltam, és nagyon szórakoztatónak találtam a nyelvezete, a stílusa miatt. Még nem igazán sikerült felfognom a mélyebb tartalmat.
17 évesen megint olvastam, akkor Holdent nagyon sajnáltam, akkor már jobban megérintett a történet, de valahogyan egy laza srác benyomását keltette bennem, aki sz.rik a világra.é
Idén, 20 évesen elolvastam újra, és ekkor már a főszereplő iránt inkább szánalmat éreztem, mert most már fel tudom fogni, hogy szép lassan sodródik az összeomlás felé, ezt mutatja be a könyv.
Kis rövidke amúgy. Érdemes elolvasni.:)
Én tegnap kezdtem neki, eddig nagyon bejön =D Tetszik az a laza stílusa, szinte olvastatja magát.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!