Könyvíráshot szeretnék tanácsokat, illetve véleményeket?!
Szeretnék egy könyvet írni,és nem tudom,hogy pontosan,milyen témában is írjak.Melyek a népszerűek mostanság?A helyszínek e kontinensen,illetve,hol játszódjanak le?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem gondolod, hogy olyasmiről kellene írnod, ami téged is érdekel? Ha most azt mondom, hogy Alaszkában játszódó orvosi krimi érdekelne a sejtkutatásról, akkor írsz egy ilyet?
Ha van valami ötleted, kezdj neki, és max. utána kérdezd meg, hogy ki mit gondol róla. Amíg ötleted sincs, mit akarsz megírni?
Hát engem a görög mitológia érdekel a leginkább.Arról szeretnék írni.
Egyébként igazad van,olyat kell írni,amit nekem tetszik,a többi olvasó között is lesz olyan,aki értékelni is fogja a munkámat.Egyszerűen nem kell megfelelni mindenkinek,hanem saját magamnak! :)
Kedved utolsó válaszoló!
Éppen ezért szeretnék írni mitológiás témában,mert nagyon sok ilyen könyvet olvastam el,és ez adott ötletet,ihletet a könyvíráshoz!
Köszönöm az eddigi válaszokat,akinek van még valamilyen tanácsa,nyugodtan írjon! :)
Szerintem az a lényeg, hogy ne legyen sablonos. Éppen én is könyvet írok, és összegyűjtöttem a kliséket, hogy elkerülhessem őket, tehát:
nincs:-tipikus szerelem
-vámpírok, vérfarkasok, és egyebek
-" a kiválasztott "
-hős, aki mindig mindenkit megment
-különleges képesség
-romantika
-gimis lány, happy end, mágia, varázslat..
Stb...
Én témáim: szürrealitás, antropomorfizmus, korrupció, melankólia, disztópia (utópia), poszt-apokaliptika...
Tessék: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__3328671-s..
Csak tényleg figyelj rá, hogy ne legyen sablonos. Légy egyedi.
Az első válaszolónak üzenném, baromira elolvasnék egy olyan könyvet, komoly.
A kérdezőnek pedig annyit ajánlok hogy készítsen vázlatokat, és bátran kezdjen bele az írásba, ne görcsöljön, és ha valami nem tetszik írja újra nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!