Mitől olyan jó ez a Szent Johanna Gimi nevű könyv? 12/L
Én idáig a sorozatból 6 könyvet olvastam el, a hetediket is nemsokára...
Én megmondom őszintén, jó könyv, könnyed, egyszerű, jó olvasni, egy hétköznapi lány hétköznapi élete, a valóságban is megtörténhetne. Viszont nem értem, miért istenítik ennyire a könyvet, én is szeretem, de nem a kedvencem. Bevallom, sokszor unalmasnak találtam, viszont voltak nagyon jó részek is, az egyik könyvet konkrétan végigsírtam... :D De én amúgy is nagyon érzékeny vagyok, szóval kb. mindenen síron. :D Na jó, nem... :) Szóval, még azt akartam írni, hogy könnyen azonosulni lehet a főszereplővel. Hát, ez rám nem igaz, én sokszor nem bírom Renit, amiért olyan jó kislány.
De amúgy nekem is volt egy ilyen korszakom, amikor ilyen "hű, azta, szjg, imádom" voltam, de hamar elmúlt. Mostmár csak szeretem a könyvet, de sok ennél jobb könyvet ismerek.
16/L
Én az utolsóval értek egyet :). Jó könyv, főleg a humora miatt (végigröhögtem az egészet), de nem egy világmegváltó sorozat. Persze példát állít a mai fiataloknak, hogy így is lehet szórakozni, nem csak... hát öhm értitek, mire gondolok.
Ami nem tetszett (tényleg nagyon nem): Az Cortez!! Tényleg, ilyen ember nincs az egész világon. Akármennyire jó lenne, de szerintem nincs. Menő, okos, a lányok imádják, vicces, és pont a nyomi lányt választja stb. stb. még sorolhatnám... elnézést, ha tévedek, de nekem akkor is ez a véleményem :)
Ami tetszett: Szinte minden szereplőnek van külön személyisége, és, mint már mondtam, a humor!!! Az hihetetlen :D
14/L
Nálunk is mindenki ezt olvassa :D Én még nem olvastam, de fogom, mert érdekesnek hangzik :) Már csak azért is,mert nem ilyen régi szar, hanem mai fiatalokról szól, és így könnyebben bele tudom élni magam (:
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!