Mi a jó a Szent Johanna gimi c. könyvben?
Egyetértek az előttem szólóval. Szerintem nem olvastad végig a könyvet rendesen.
Olvasd el,és rájössz.
12/L
Kétszer olvastam el, pont azért, hogy rájöjjek. Szerintem, az tahó, aki azt írja ki egy közösségi oldalra, hogy "Utállak neményi", aki bemutat egy fényképen, aki lefejel másokat. A kapcsolatuk Virággal totál elképzelhetetlen. Ilyen nem létezhet. Pontosan tudom, hogy lehet buli nélkül élni, én is eléggé ellenzem. De ettől függetlenül, mindenki eljár ennyi idősen.
Gábor és Zsák? Jojaték.hu? 17 évesen? Najó, ez az év vicce.
Cortezről gyakorlatilag semmit nem tudunk. A jó nyelvérzék és a sötétség nem ugyanaz. Próbálj meg kilépni Reni elfogult leírásából és a fejéből... ha átgondolod, annyira még sem jófejek.
De jól van, akkor velem van a baj, hüpp.
Elsiklottál egy fontos dolog felett: ez egy KÖNYV! A könyv nem a valóság, még akkor sem ha nagyon hasonlít arra. Ez egy kedves kis történet, amit én is vonakodva kezdtem el olvasni, de megszerettem. Azt, hogy mások miért kedvelik annyira én sem értem... . De én megtaláltam magam Reni személyiségében. Én is elég csendes, szorgalmas, jól tanuló lány vagyok, aki imád olvasni. Én nem hiszem el, hogy ilyen a világ, de megfosztanál egy olyan lányt, aki csak hírből ismeri a népszerűséget és még soha sem volt barátja, attól az illúziótól, hogy ő is lehet sikeres, népszerű, az iskola leghelyesebb pasija lehet a barátja? Ezek fiktív szereplők. Ha észrevetted mindegyikük különböző karakter. Persze el vannak túlozva, különböző karaktertípusok végletei. De a mű üzenete szerintem lényegében az, hogy vállaljuk fel magunkat, ízlésünket, ne legyünk tucatemberek, akik bulizni járnak, mindent az aktuális divat szerint tesznek, kiröhögnek, lenéznek, kiközösítenek másokat. Másrészt arra is tanít, hogy fogadjunk el másokat, úgy ahogy vannak és ahhoz, hogy valakik barátok legyenek nem kell full egyformák legyenek. Az, hogy Zsolti lefogyott kitartásra ösztönzi az olvasókat és ne feledd, hogy a mai világ nagy problémája az elhízás... . Az, hogy nem élnek szexuális életet szerintem a kiskorú olvasók miatt lehet, hisz ez egy tiniregény, amit a 10 éves ismerősöm is olvas (igaz, hogy szerintem nem sokat érthet). Ha megfigyeled a Harry Potterben sem szexelnek, pedig az utolsó részben Harry 17 éves.
Én azt tanácsolom neked, hogy olvass más könyveket! Ez nem a te ízlésed. Nincs veled baj, maximum annyi, hogy ítélkezel felettünk, holott ismerhetnéd a mondást: ízlések és pofonok.
Szerintem csak ízlések és pofonok:)
Ha nem tetszik nem kell olvasnod főleg nem belekötni a másikba , hogy milyen érettlen , értelmetlen anélkül , hogy ismernéd nem is értelek , hogy képzeled???
Corteznak nem csak JÓ tulajdonságai vannak , de mivel Reni szemszögéből van írva előfordulhat , hogy csak a jókat ismerhetjük meg hisz O D A V A N É R T E !
Mond Ricsi miért is tahó?
Szerethetik Kingát csak ők elfogadják , hogy ilyen , mert tudják milyen LEGESLEGBELÜL!
Virág csak gyerekes , később lehet felnőtebbesen viselkedik de az író úgy gondolta kell egy ilyen kishülye szereplő is.
Biztos neked is van olyan kedvenc könyved amit mások nem értenek minek olvasol!
Lehet , hogy Reni épp a LEHETETLENT keresi és a "nehezebb zsákmányra vadászik".:DDD
Nem , nem veled van a baj ilyen vagy , ilyen az ízlésed , de attól független nem kell mást lefikáznod;)
Ezen egy kicsit elgondolkozhatnál , hogy ennek a kérdésnek mennyi értelme is volt.
Ha utálkozni és bántani akartál másokat akkor elérted gratulálok!
13/L
Nem veled van a baj ,nekem 13 evesen nagyon tetszett de kinottem.Szerintem ezt a konyvet egy 10-13 eves korosztalynak szantak akik meg nem igazan kamaszok, nincsenek meg benn az esemenyek surujeben hogy rajojjenek nem arrol szol a vilag hogy ki a "meno" es ki a "nyomi" a suliba,hogy nezek ki, hany lajk van a kepeim alatt a facebookon,es hogy neha milyen depresszios vagyok .En orulnek ha olyan hulyesegekert tudnek sirni napokig mint o de nem igy van.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!