Mi a jó a Szent Johanna gimi c. könyvben?
Még, hogy 10-13 éveseknek szánták:DDDDDDDDDAz a legviccesebb az egészbe, hogy nagyon nem csak 10-13 éveseknek szánták mert rengeteg pedagógus is olvassa meg nekem például anyukám is és oda meg vissza van érte...:)EGYSZERŰEN AZ A KÖNYV ÉS KÉSZ!:)
16/L
Nem tudom kérdező, hogy hány éves vagy és nyilván ezért lehet, hogy nem tetszik neked a könyv. Én is olvastam, és nekem sem jött be annyira, (az okaim nekem is azok, mint neked) bár olvastam rosszabbat is. Ez inkább a 10-14 éves korosztálynak íródott.
Mellesleg a könyvben csak azt sajnálom, hogy pár osztálytársam is olvassa és gyakorlatilag Szent Johanna Gimi álomvilágban élnek. Várják a tökéletes herceget a fehér lovon, aki majd a semmiből észreveszi őket és beleszeret. Jóvicc. Bár ez az utóbbi inkább személyes tapasztalat, nem kapcsolódik a kérdésedhez:D
16/L
előző vagyok: tehát 14 éves volt, azaz igenis voltak ilyen problémái. Igenis ennek a korosztálynak a problémáit, nehezebb időszakait mutatja be. És az pedig nem mellékes, hogy aki hülye, az nem veszi észre, hogy az író egy szempontból arra hívja fel a figyelmet, hogy attól, hogy valakit nem rajong körbe az egész iskola, lehetnek jó eredményei, érhet el valamit az életben.Cortez 4 nyelven tanul, oké, rossz tanuló, de csak mert lusta, nem azért mert hülye.Kinga rengeteg mindenen vesz részt, mégis kitűnő tanuló. Ha annyira a rosszra "tanítana" minket ez a könyv, akkor nem lehetne ennyi minden pozitív dolgot felsorakoztatni az állítás ellen. Az író arra sarkallja az olvasót, hogy megéri tanulni, és küzdeni a dolgokért.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!