Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mitől olyan jó ez a Szent...

Mitől olyan jó ez a Szent Johanna Gimi nevű könyv? 12/L

Figyelt kérdés
Miről szól? mert mindenki ezt olvassa az osztályunkban.
2012. aug. 22. 15:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó, mert olyan mintha részben egy kicsit rólad is szólna. Valamilyen szempontból azonosítani tudod magad valamelyik szempontból. :) Csak egy kötetet olvass el, és hidd el nagyon fog tetszeni, vagy mégse. De legalább megtudod, hogy miért is szeretik annyian. Igazából én is így kezdtem, hogy úristen minek olvassák ezt ennyien, mitől ilyen jó ? Erre egyik barátnőm kölcsönadta a 3-at, hogy olvassam el, (nem is az eggyel kezdtem. :D ), úgy voltam vele: " na szuper, biztos valami unalmas tinimaszlag" aztán rájöttem, hogy mégse.:)

17/L

2012. aug. 28. 18:47
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Sziasztok. Engem nagyon bánt, hogy néhányan úgy írnak/mondanak róla véleményt, hogy bele sem olvastak. Szerintem szenzációs könyv, nekem nagyon tetszett, volt olyan, mikor az egyik kötetet, egy huzamban olvastam el. Egyszerűen lerakhatatlan. A mi mai világunkban játszódik, szerepet kap benne az Apple, a Zöld Pardon, a Mc'Donalds, a gitár, a Fall Out Boy, és ilyen sok más dolog, ami a 21. századi tinikre jellemző. Sajátos humorú , fiatal írónő, rengeteg vicces szereplő (menő srác, rockerek, kockák, emo-k, könyvmolyok, iskolaelsők, nyomik), sok-sok esemény( tavaszköszöntő buli, Halloween buli, Szalagavató, farsang, karácsony.stb.). Először olvasd el, értsd meg, utána mondj róla véleményt. Ez egy remek könyv, akinek nem tetszik, a véleményét tartsa meg magának...
2012. aug. 28. 20:03
 23/35 Diamond ♥ ***** válasza:
nagyon jó könyv,olvasd el.8 részes lesz,egy lányról szól,aki gimibe megy,és beleszeret egy menő fiúba,aki (a lány szerint) nem is foglalkozik vele.Aztán egy csomó minden törénik,(nem akarom leírni,ha még nem olvastad) és aztán végül összejönnek,közben Reni legjobb barátnői is szerelmesek lesznek...De ez nem egy átlagos tinikönyv,sokkal jobb
2012. szept. 1. 11:37
 24/35 halibel ***** válasza:
59%
Én olvastam, egy kicsit. Nem tetszett. Túl klisés, sablonos. Komolytalan. Tucat. Ez a béna lány-suli legmenőbb sráca már annyira lerágott csont.
2012. szept. 8. 17:25
 25/35 anonim ***** válasza:
35%
Már bocsánat de ha csak egy kicsit olvastad akkor nem mondhatsz rá semmi negatívat!Fogalmad sincs miről szól az egész könyvsorozat!!!Jó ha az első könyvet olvastad bár az írásod alapján még azt sem!Olvasd végig az összes könyvet és aztán mondj ilyen véleményt!Nagyon jó könyv csak te ezt nem tudhatod.Lehet lepontozni nyugodtan ha nincs igazam!
2012. szept. 8. 20:17
 26/35 halibel ***** válasza:
Én kérek elnézést, a hatodikig elolvastam. És akármilyen jó, nem fog mindenkinek tetszeni.
2012. szept. 8. 20:26
 27/35 anonim ***** válasza:

Azért szeretik sokan, mert felismerik magukat a könyvben, és egyébként is most játszódik. :)

Egyszer elkezded olvasni, utána nem tudod letenni. Egyébként nagyon szeretem az írónő humorát.Amikor Zsolti beszél, az valami haláli. Persze vannak meghatóbb részek. Én annyira belemerülök az olvasásba, hogy amikor Arnold elmondta Reninek, hogy 11.-ben nem lesznek osztálytársak, szinte sírtam :) Remélem segítettem:)

2012. szept. 8. 20:57
 28/35 anonim ***** válasza:

Kedves 26-os!

Ha már a hetediket is elolvastad csak tetszik csak nem mered bevallani!;)

2012. szept. 8. 23:15
 29/35 anonim ***** válasza:
Vagyis a hatodikig, bocsánat.:)
2012. szept. 8. 23:15
 30/35 halibel ***** válasza:
Nem, ha tetszene, miért nem merném bevállalni? Őszintén, valamit vártam tőle, de nem kaptam meg. Amíg a barátnőmnek megvoltak, addig elolvastam, de nem fogott meg, úgyhogy nem fogom megvenni. Nekem túl komolytalan volt, ugyanis én Orwellen, Passuth Lászlón nőttem fel. Ízlések és pofonok, nekem nem tetszett.
2012. szept. 8. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!