Mitől olyan jó ez a Szent Johanna Gimi nevű könyv? 12/L
Azért jó, mert olyan mintha részben egy kicsit rólad is szólna. Valamilyen szempontból azonosítani tudod magad valamelyik szempontból. :) Csak egy kötetet olvass el, és hidd el nagyon fog tetszeni, vagy mégse. De legalább megtudod, hogy miért is szeretik annyian. Igazából én is így kezdtem, hogy úristen minek olvassák ezt ennyien, mitől ilyen jó ? Erre egyik barátnőm kölcsönadta a 3-at, hogy olvassam el, (nem is az eggyel kezdtem. :D ), úgy voltam vele: " na szuper, biztos valami unalmas tinimaszlag" aztán rájöttem, hogy mégse.:)
17/L
Azért szeretik sokan, mert felismerik magukat a könyvben, és egyébként is most játszódik. :)
Egyszer elkezded olvasni, utána nem tudod letenni. Egyébként nagyon szeretem az írónő humorát.Amikor Zsolti beszél, az valami haláli. Persze vannak meghatóbb részek. Én annyira belemerülök az olvasásba, hogy amikor Arnold elmondta Reninek, hogy 11.-ben nem lesznek osztálytársak, szinte sírtam :) Remélem segítettem:)
Kedves 26-os!
Ha már a hetediket is elolvastad csak tetszik csak nem mered bevallani!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!