Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Szent...

Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimi című könyv köteteiről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 17:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
33%
én egy tipikus tinilány vagyok de a szent johanna gimitől elsírtam magam! ez nem könyv! úgy néz ki de nem az! első 50 oldalt bírtam ki. nem azt mondom hogy tudós könyveket kéne olvasni de ez még az alkonyatnál is rosszabb! K*rva képző tankönyvnek elmenne, de hogy ezt látom mindenhol az már sok!
2012. szept. 23. 15:07
 32/36 anonim ***** válasza:
ja 15:07 16/l vagyok
2012. szept. 23. 15:08
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó!

Maradjunk annyiban, hogy te nem tudod mi a jó és kész!:)Amúgy meg, hogy írhatsz ilyen véleményt mikor még ki se olvastad az összes részt?Szerintem ha valaki nem olvasta ki akkor nem mondhat rá semmi rosszat mert nem tudja mi történik a következő részekben.

Ééééééés lehet nyugodtan lepontozni ha nincs igazam.

2012. szept. 23. 16:27
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
stílusa vacak, a főszál hányadék szinten csöpög a romantikától és rusnya mód elcsépelt, a főhős nyavalygós, depressziós, irreális karakterétől a falra mászom, viszont maga a sztori, a mellékszereplők és a néha talán sablonos "történések" miatt mégis elolvasom :)
2012. okt. 5. 12:33
 35/36 anonim ***** válasza:
51%

Előző vagyok.

Azt hiszem, sikerült rosszul fogalmaznom :)

Történések alatt semmiképp sem a Renáta-Cortez jeleneteket értem, mert azoktól konkrétan kifordul a gyomrom, hanem minden másra, a vicces "akciókra" gondolok. :)

2012. okt. 5. 12:45
 36/36 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom vele, hogy bár valós körítésbe van belecsomagolva, a sztori teljesen irreális, lehetetlen. A szóismétlésektől ideges leszek (és ne mondják, hogy azért mert napló, én is írok naplót és nem használok szóismétlést.), a szerelmi szál ezerszer lejátszott, unalmas.
2013. ápr. 24. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!