Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimi című könyv köteteiről?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 17:01
23/36 anonim válasza:
szerintem a világ legjobb könyvei egy hét alatt olvastam el hat részét imádom <3 izgalmas és garantàlom hogy nem birnád ki röhögés nélkül :-)
24/36 anonim válasza:
Evibogyo, azért maradjunk két lábbal a földön, és ne nevezzük a világ legjobb könyveinek. Véleményem szerint nem egy nagy dobás, teljesen átlagos könyv, ami persze kiváló azoknak, akik nem vágynak művészeti értékre egy könyvben. Én nem tartozom közéjük.
25/36 anonim válasza:
bocs de nem teljesen értek veled egyet egyrészt a válaszom nem hozzád szólt és nem kérdeztelek másrészt nekem ez a véleményem. harmadrészt pedig ha nem tetszik a könyv akkor irjál jobbat . ennyi helo
26/36 anonim válasza:
OK, hogy nem hozzám szólt a válaszod, de nekem is van lehetőségem elmondani a véleményemet, amit meg is tettem - akár tetszik neked, akár nem. Továbbra is úgy gondolom, hogy nagyon erős túlzás a SZJG-t a világ legjobb könyvének nevezni, de még a legjobbak közé sorolni is. Hidd el, nem akarok tőle jobb könyvet írni, mert már jópáran megtették előttem és megteszik utánam.
27/36 anonim válasza:
Kedves utolsó te olvastad egyáltalán az összes részt?Akkor is a világ legjobb könyve szerintem és ezen senki semmit nem tud változtatni...:)
28/36 anonim válasza:
Igen, olvastam. Ja, nem is tudtam, hogy egy vélemény lehet jó vagy rossz, és senki nem akar meggyőzni hogy tévedsz, mivel nem is tévedsz, ahogy én sem.
29/36 anonim válasza:
Akkor ezt megbeszéltük.De azért majd olvasd el a 7. részt is!:)
30/36 anonim válasza:
Én szeretem meg igazából az én korosztályom és nagyon valóságosan ábrázolja az osztályt meg úgy egészebben a gimis életet. :) És magyar írónő könyve ezt ki ne hagyjuk :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!