A regényemhez kellene egy név (angol). De eddig nem sok ötletem van. Nektek? (karakter jellemzés lent)
Figyelt kérdés
Már nagyon sok ideje írok egy regényt és ahhoz kéne segítség. Ez a nő nagyon gyönyörű, csalfa és kétszínű. Viselkedésében is elég... nos nem gy szimpatikus karakter! A Régi stílusú, angol esetleg német nevek kellenének. Amelyek az ő lelkét tükrözik. Vad, szabadság kedvelő, szeszélyes, kétszínű, elragadó lányról van szó. Aki csak a pénzéért vall szerelmet egy gazdag úrnak. Majd miután az megmenti az életét (csak az úr tudott rajta segíteni) és e miatt lecsúszik a ranglétrán akkor elhagyja, kiderül hogy a kapcsolatuk közben más férfiakkal is volt dolga.2012. aug. 11. 20:48
1/11 anonim válasza:
Elisabeth, Sofie, Nadja, Rosemarie, Selma, Hilda
2/11 A kérdező kommentje:
aaj de jó vagy ! :) Rosemarie :$$ nagyon köszönöm
2012. aug. 11. 21:01
3/11 anonim válasza:
Rosamund, Louise, Marionette, Selma
4/11 anonim válasza:
Keress rá olyan nevekre, amelyeknek ezek a tulajdonságok a jelentése.
6/11 anonim válasza:
Vanity - hiúság a jelentése :-)
greedy -mohó
ilyenekből kreálj nevet vagy külső tulajdonságai alapján, a beszélő név sosem megy ki a divatból.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget :)
2012. aug. 19. 16:52
8/11 anonim válasza:
Szerintem Amanda vagy Samanta...:D
9/11 anonim válasza:
Melanie / sötét v. fekete
Lilith / a sötétség démona
Layla /sötét szépség
Eris /a káosz istennője
Lorelei / pusztítás
Ennyi ami fejből ment meg hogy mi a jelentése,itt van pár ami szerintem gonoszul hangzik:
Bellatrix
Esther
Samantha
Ophelia
Helga
Melinda
Diana
Eve
Elvira
Estelle
Rosetta
Amelia
10/11 anonim válasza:
Margaret!
Ez a név ugrott be egyértelműen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!