Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter vagy A Gyűrűk Ura?

Harry Potter vagy A Gyűrűk Ura?

Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 09:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%
egyetértek az elötem lévökell én mindketöt kiolvastam töbször is de a Gyűrűk Ura SOKKAL JOBB
2012. aug. 27. 18:29
 22/28 anonim válasza:
Harry Potter!! :)
2012. szept. 12. 22:09
 23/28 anonim ***** válasza:
58%

Ezért nagyon fogtok utálni...

Elegem van Harry Potterből. Uuutálom Harry Pottert. És nem azért mert egy ki******* menő gyerek vagyok, aki már kinőtt az ilyenekből, hanem azért mert a csapból is az folyik. Felmegyek a merengőre... Harry Potter! Kikapcsolom az agyam korombéliek "görl"-os oldalaival...első link Harry Potter. Felmegyek fácséra, megnézek egy Disneys oldalt " Lécci olvassátok el a fanfictionomat!" Harry Potter. És igen, olvastam a köteteket, igen.

Gyűrűk ura.

Amúgy, meg Percy Jackson. Persze... páran még azt se tudják, hogy létezik ez a remekmű! És miért? MERT HARRY POTTER!

2012. okt. 16. 20:51
 24/28 anonim ***** válasza:
32%

Régen szerettem a Harry Pottert. Én olyan nyughatatlan ember vagyok, mindennek jobban utána nézek, elolvastam a könyveket stb... Aztán jött a gyűrűk ura. Itt is könyvek, wikipédia... aztán olvastam a szilmarilokat, és nem csak egy mágusiskola volt kidolgozva ebben a könyvben, hanem egy egész világ, bár ez a könyv egy történelemkönyvre hasonlít, nem egy izgalmakkal dús hatásvadász mű, mégis érezhetően kidolgozott volt. Tolkien nyelveket dolgozott ki és nem csak egy írásmódot. ezek olyan művek, amik 10 év múlva is tartalmaznak újdonságokat az embernek.

Egy szóval Gyűrűk ura, és még nem írtam le mindent.

2013. febr. 17. 14:23
 25/28 ~Ash~ ***** válasza:
Egyértelműen Harry Potter. :)
2013. febr. 20. 21:53
 26/28 anonim ***** válasza:
Olvastam és láttam is mindkettőt. Szeretem a Harry Pottereket, de nálam toronymagasan könyvek és filmek között is a Gyűrűk Ura a nyerő. Úgy gondolom Tolkien egy fantasztikus író volt, nagyon tisztelem ezért az életműve miatt, és Peter Jacksont is, aki pedig minden szeretetét, tiszteletét beleadva fantasztikusan megfilmesítette.
2013. ápr. 26. 22:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Gyűrűk Ura

megmaradtam egy fantasy klasszikusnál,ami szerintem elég komoly társadalomkritikai dolgokat tartalmaz,ezt viszont nagyon kevesen veszik észre

2013. aug. 11. 16:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Harry Potter:)
2015. júl. 26. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!