Harry Potter vagy A Gyűrűk Ura?
Ezért nagyon fogtok utálni...
Elegem van Harry Potterből. Uuutálom Harry Pottert. És nem azért mert egy ki******* menő gyerek vagyok, aki már kinőtt az ilyenekből, hanem azért mert a csapból is az folyik. Felmegyek a merengőre... Harry Potter! Kikapcsolom az agyam korombéliek "görl"-os oldalaival...első link Harry Potter. Felmegyek fácséra, megnézek egy Disneys oldalt " Lécci olvassátok el a fanfictionomat!" Harry Potter. És igen, olvastam a köteteket, igen.
Gyűrűk ura.
Amúgy, meg Percy Jackson. Persze... páran még azt se tudják, hogy létezik ez a remekmű! És miért? MERT HARRY POTTER!
Régen szerettem a Harry Pottert. Én olyan nyughatatlan ember vagyok, mindennek jobban utána nézek, elolvastam a könyveket stb... Aztán jött a gyűrűk ura. Itt is könyvek, wikipédia... aztán olvastam a szilmarilokat, és nem csak egy mágusiskola volt kidolgozva ebben a könyvben, hanem egy egész világ, bár ez a könyv egy történelemkönyvre hasonlít, nem egy izgalmakkal dús hatásvadász mű, mégis érezhetően kidolgozott volt. Tolkien nyelveket dolgozott ki és nem csak egy írásmódot. ezek olyan művek, amik 10 év múlva is tartalmaznak újdonságokat az embernek.
Egy szóval Gyűrűk ura, és még nem írtam le mindent.
Gyűrűk Ura
megmaradtam egy fantasy klasszikusnál,ami szerintem elég komoly társadalomkritikai dolgokat tartalmaz,ezt viszont nagyon kevesen veszik észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!