Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajánlani könyvet?

Tudtok ajánlani könyvet?

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani jó könyveket? (vagy esetleg filmeket)

Hasonlóra gondolok, mint a Harry Potter, az ember szeme csak siklik a sorok között, és nem lehet letenni.

Elgondolkodtató, mégis izgalmas, leköti a figyelmet. Megható és hihető karakterek és ábrázolása van, az ember úgy érzi, hogy ez valóban létezik.

Hallottam Az éhezők viadaláról, érdekesnek tartom, bár nem tudok róla vélemény mondani.

Amilyen típusú filmeket kedvelek és ilyenek a könyvbeli elvárásaim: 200 éves ember, Interjú a vámpírral, Híd Terabithia földjére, Atlantisz gyermekei, Halálsoron.

Legyen elgondolkodtató és érdekfeszítő és drámaian csodálatos. (ne nyavajgó csillogó vámpíros)

2012. júl. 14. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Stieg Larsson: Millenium trilógia

Kurt Vonnegut: Ötös számú vágóhíd

J. D. Salinger: Zabhegyező

Dosztojevszkij: A félkegyelmű

2012. júl. 14. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Az éhezők viadala tényleg csodálatos, elgondolkodtató, és persze romantikus, izgalmas. Ahhoz képest, hogy mai fiataloknak íródott, elgondolkodtató, és van mondanivalója, de ott van benne a YA vonás rendesen. Tehát egyszerűen tökéletes. Ha kell, szívesen elküldöm neked, csak adj egy e-mail címet. :)
2012. júl. 14. 12:11
 3/5 A kérdező kommentje:
igen légyszíves: krisznk549@freemail.hu
2012. júl. 14. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ajánlom a Remény rabjai- t, szintén S. King, mint a Halálsoron, és szintén nem horror. (Nagyon jó filmet is csináltak belőle.)
2012. júl. 14. 12:39
 5/5 Vicky28 válasza:
100%
Hát a korodat nem tudom, de a Holdat az égről nekem tetszett.
2012. júl. 15. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!