Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok valami izgalmas...

Tudnátok valami izgalmas könyvet ajánlani?

Figyelt kérdés
Főleg krimire gondoltam, de másfajta könyvet is szívesen olvasnék, csak történjenek benne izgalmas dolgok.
2012. júl. 8. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen stílusú krimi, inkább az "arisztokratikus", vagy ami a nagyvárosi alvilágban játszódik?
2012. júl. 8. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy, nem feltétlenül kell kriminek lennie, csak legyen olyan, hogy alig tudjam letenni.
2012. júl. 8. 21:06
 3/8 A kérdező kommentje:
De talán inkább a mostani világban játszódjon :)
2012. júl. 8. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezek történelmi korban játszódnak, kiválóan tükrözve az akkori életet és nem bírod letenni!

A II. világháború idején játszódó, több szálon futó izgalmas és romantikus történet, te megtalálod a kiutat az őrült hajszából és félreérthető esemény sorozatból? Egy múltjáról tudatlan fiú élete:

Timotheé De Fombelle: Vango I, Ég és föld között

Timotheé De Fombelle: Vango II, Hazátlan herceg

Egy fiatal angol írónő tollából, leginkább az 1700-as években lejátszódó gazdagságról és szegénységről szóló történetek:

Egy gazdag jövőjű úrilány, hogyan birkózik meg a kalózélettel? Szerelem és rejtélyek között hajókázik a tengeren két fiatal leány akik között titokzatos szálak futnak. Minerva és Nancy története:

Celia Rees: Kalózok!

Vajon a gazdag családban élő lányból lehet-e egy megátalkodott útonálló? Pisztoly lövések sorozata között tapasztalhatjuk meg a francia forradalmat az 1700-as években. Sovay kalandjai:

Celia Rees: Sovay

A mai korban játszódó történet.

Egy lány, aki nem rég vált iskolát és egy új életet kezd. Szerelemben, csalódásban és reményben is él egyaránt a gimnazista kamaszlány, aki az eseményekhez egyre jobban fel nő:

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 1-6. kötet (a másik kettőt még nem adták ki)

2012. júl. 8. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Hmm. akkor Dennis Lehanne könyveit ajánlom minden mennyiségben. Sok jó krimije van, ami asszem a 90-es években játszódik és emellett egy kis pszichothrilleres beütése is van. Amit én tényleg nem tudtam letenni az a Viharsziget meg a Titokzatos folyó volt tőle.

Ezenkívül Sebastian Fitzek: Terápia volt még olyan, ami folyamatosan olvastatta magát. :)

2012. júl. 8. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Stieg Larsson: Millenium trilógia - mai korban játszódik, oknyomozó krimi, nagyon izgalmas

Leslie L. Lawrence: Sindzse szeme, A teaültetvény

2012. júl. 8. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Leon Uris könyvei. Igaz, ő történelmi regényeket ír, de zseniális.

Van egy könyve, a Csatakiáltás, aminek napokig a hatása alatt voltam, az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam. II. világháborúban harcoló tengerészgyalogosokról szól, olyan stílusban előadva, hogy muszáj imádnod a szereplőket...:)

2012. júl. 8. 23:32
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. júl. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!